Χαϊκάλης: ''Δεν ήθελα να πάω στο τσαντίρι, αλλά άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή»

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια είπε: »Στα 10 μου χρόνια έχασα τον πατέρα μου σε τροχαίο. Βρέθηκα από τη μία μέρα στην… άλλη. Όποιος μας έδωσε φαγητό την επόμενη μέρα στο Κατάκολο που ήμουν, άγιασε. Καθόμουν στον φούρνο μπροστά και έβλεπα τις τυρόπιτες και έλεγα: »Θεεέ μου, θα με αξιώσεις ποτέ να πάρω και εγώ μια τυρόπιτα;» Την κοίταζα σαν είδος πολυτελείας».

»Στον Λάκη αναγνωρίζω την πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση με του 10 μηκρούς Μήτσους. Διαφωνώ και εκφράζω την άποψη μου πάρα πολύ καθαρά, με το γεγονός ότι, με το να αναφέρεις το πως παίζει μια γυναίκα στο θέατρο, σαν στοιχείο ανφοράς στη σάτιρα την οποία κάνεις με ενοχλεί. Την δουλειά της Μιμής Ντενίση θα την κρίνει το κοινό πηγαίνοντας ή δεν πηγαίνοντας στο θέατρο. Το κοινό θα αποφασίσει αν του αρέσει να βλέπει την Μιμή Ντενίση στο θέατρο. Αυτό ήταν το σημείο αναφοράς με τον Λάκη. Διαφωνούσα, δεν τσακωθήκαμε ποτέ», είπε.

»Δεν ήθελα να κάνω τη γριά στο Τσαντίρι. Υπήρξε ένας λόγος που με ταρακούνησε να αλλάξω γνώμη, που δεν ήταν ο Λάκης ήταν κάτι άλλο που με έκανε να αλλάξω γνώμη και να πάω τελικά στην εκπομπή», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο: