Celebrity Travel: Πηλιάκη και Χανταμπάκης στην Πόλη της Αμαρτίας της Ασίας

Celebrity Travel

Το Celebrity Travel, αφήνει την Ινδία και μας πάει σε έναν ακόμη εξωτικό και πολύ hot προορισμό, την Ταϊλάνδη, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 00.30.

O Mr. Travel, Νίκος Κοκλώνης, ταξιδεύει στην «Πόλη της Αμαρτίας της Ασίας» με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη. Οι πραγματικοί celebrities όμως αυτού του ταξιδιού είναι  οι μικροί της οικογένειας, ο Μανώλης και η Μαλένα.

Οι Ταϊλανδοί συνεχώς κάτι μασουλούν. Το ίδιο έκαναν και ο Νίκος Κοκλώνης με τους καλεσμένους του, μικρούς και μεγάλους. Εξωτικά φρούτα και χυμοί, ψητό χοιρινό και παραδοσιακά Pad Thai noodles, από τις περίφημες καντίνες της Μπανγκόκ.

Η περιήγηση συνεχίζεται. Βλέπουμε τον τεράστιο χρυσό ξαπλωμένο Βούδα στον ναό Wat Po και μαθαίνουμε την ιστορία του Μεγάλου Παλατιού της Ταϊλάνδης. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι καλεσμένοι του κάνουν βόλτα με παραδοσιακή βάρκα στα κανάλια της Μπανγκόκ, μας δείχνουν πως ήταν στο παρελθόν η καθημερινότητα των κατοίκων και ψωνίζουν αναμνηστικά στην πλωτή αγορά.

Οι ταξιδιώτες μας δοκιμάζουν περίφημο ταϊλανδέζικο μασάζ και μαθαίνουν πως φτιάχνουν αυτές τις περίτεχνες συνθέσεις λουλουδιών που κρέμονται παντού.

Ανακαλύπτουν την «άλλη» Ταϊλάνδη, όχι των παραλιών αλλά των τροπικών δασών και  «πέφτουν» θύματα της επίθεσης φιλίας, δεκάδων μπαμπουίνων που κάτι έχουν βάλει στο μάτι και δεν αργεί να αποκαλυφθεί τι είναι αυτό.

Ο Mr. Travel έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ μάθημα Muay Thai για τους καλεσμένους του, στην πιο φημισμένη σχολή της Μπανγκόκ για να τους βάλει τελικά στο ρινγκ για μια ενδο-οικογενειακή αναμέτρηση, μέχρι τελικής πτώσεως.

Το ταξίδι όμως περιλαμβάνει ένα μεγάλο challenge, μεταξύ Νίκου και Στέλιου, που λίγοι θα άντεχαν…

Ακόμη: Γινόμαστε μάρτυρες της αμαρτωλής νύχτας στη Μπανγκόκ και βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να κοκκινίζει…

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Νίκος Κοκλώνης ρωτά τον Στέλιο και την Όλγα τα πάντα για τη συμμετοχή τους στα ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά για τα παιδιά τους, τη σχέση τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ένα Celebrity Travel, γεμάτο χρώμα, εξωτική γοητεία και  πολλές δοκιμασίες στη «Βενετία της Ασίας», όπως αποκαλούν τη Μπανγκόκ. Η συνέχεια, την  Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 00.30, στον ΑΝΤ1! Μην τη χάσετε!