Celebrity Travel: Χριστίνα Πολίτη και Τρύφωνας Σαμαράς στο Ανόι

Celebrity Travel

Το Celebrity Travel, φεύγει από τo Mexico City,  και πετάει για τον επόμενο προορισμό του.

Έτσι, την Πέμπτη 19 Απριλίου, στις 00.00, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε, τις νέες περιπέτειες του “Mr. Travel και των celebrity καλεσμένων του. Ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί τη Χριστίνα Πολίτη και τον Τρύφωνα Σαμαρά στο Ανόι, κάνει βουτιά στο χθες και το σήμερα του Βιετνάμ και ξετυλίγουν μαζί γοητευτικές ιστορίες και μύθους της περιοχής απ’ όλες τις περιόδους της ιστορίας του.

[dfp_ads id=236982]

Παρακολουθούν το περίφημο θέατρο μαριονέτας στο νερό, μπλέκουν με τους ντόπιους χορεύοντας βαλσάκια  και παίζοντας παιχνίδια δίπλα στη λίμνη. Επισκέπτονται την περίφημη νυχτερινή αγορά του Σαββατοκύριακου στην Παλιά Συνοικία της πόλης και δοκιμάζουν βιετναμέζικο street food. Επισκέπτονται την πιο παλιά παγόδα της πόλης με τις γυναικείες θεότητες, απελευθερώνουν χελώνες στη West Lake για καλή τύχη, κάνουν βόλτα με cyclo και απολαμβάνουν το τοπικό πιάτο με το οποίο ξετρελάθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα στην  επίσκεψή του στο Ανόι.

Το Βιετνάμ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των τουριστών ως ο νέος «καυτός» προορισμός. Ο παράδεισος στο Βορειοανατολικό κομμάτι της χώρας έχει ένα όνομα, “Ha Long Bay” και ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει μια σπέσιαλ κρουαζιέρα για τους καλεσμένους του στα νερά του κόλπου ανάμεσα στους τεράστιους κάθετους βράχους και μια επίσκεψη έκπληξη σ’ ένα  εντυπωσιακό σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες.

Celebrity Travel χωρίς δοκιμασία όμως δε γίνεται. Ο Νίκος Κοκλώνης τεστάρει τις αντοχές του Τρύφωνα Σαμαρά στις αγροτικές εργασίες στα ριζοχώραφα του Βιετνάμ… Ακόμη παρακολουθούμε ένα αλλιώτικο μάθημα ιστορίας στο Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ και το παραδοσιακό ξύλινο σπίτι που έχτισε για να μένει μέσα στους κήπους του Προεδρικού μεγάρου. Και φυσικά… ατμόσφαιρα Ινδοκίνας και γαλλικής αποικιοκρατίας στο ιστορικό ξενοδοχείο Μετροπόλ.

Ένα Celebrity Travel αποκάλυψη σαν αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει και αποκαλύψεις σε προσωπικό επίπεδο τόσο από τη Χριστίνα Πολίτη όσο και από τον Τρύφωνα Σαμαρά που θα συζητηθούν. Την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 00.00, στον ΑΝΤ1!