Brad Goreski: Γνωρίστε το νέο μέλος της παρέας του Fashion Police στο Βuzz!

"H Ελλάδα μου άλλαξε την ζωή!"

O Γιώργος Σατσίδης ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και συνάντησε στα στούντιο του κορυφαίου ψυχαγωγικού καναλιού στον πλανήτη του Ε!entertainment, την παρέα της καυστικής εκπομπής μόδας Fashion Police.

Αυτή την Κυριακή στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1 HD μέσα από την εκπομπή «Βuzz! μπορείτε να γνωρίσετε το νέο μέλος της παρέας του Fashion Police, τον αναγνωρισμένο ενδυματολόγο του Χόλιγουντ, Brad Goreski. Ο Brad, ουσιαστικά, αντικατέστησε τον ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Κοτσιόπουλο και αν δεν πρόκειται για Έλληνα, ο ίδιος δηλώνει φανατικός φιλέλληνας: » Η Ελλάδα μου άλλαξε την ζωή. Λατρεύω τόσο την Αθήνα όσο και τα νησιά», δηλώνει ο ίδιος. «Στην Μύκονο, άλλωστε, παντρεύτηκα! Στην Αθήνα ήρθα για πρώτη φορά ως μοντέλο και στην συνέχεια άλλαξα επαγγελματική κατεύθυνση και έγινα ενδυματολόγος. Επισκέπτομαι την Ελλάδα απαραίτητα κάθε χρόνο».

Ο Goreski μιλάει, επίσης, για την αντικαταστάτρια της θρυλική Τζόαν Ρίβερς, την άκρως σαρκαστική Κάθι Γκρίφιν, τα do's & dont's της φετινής μόδας αλλά και τα λάθη των αντρών στο ντύσιμό τους. Ταυτόχρονα δεν παραλείπει να σχολιάσει την εμφάνιση του πιο hot ζευγαριού του κόσμου του θεάματος, τον Τζορτζ Κλούνει και την Αμαλ Αλαμουντίν.

Μην χάσετε το Buzz αυτή την Κυριακή στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1 HD!

Για να πάρετε μια δυνατή γεύση από Χόλιγουντ δείτε το τρείλερ από το L.A: