Blind Taste: Ποιος πήρε τα χίλια ευρώ τη δεύτερη εβδομάδα;

Ποιοι είναι οι νέοι αντίπαλοί του;

Ο Βαλάντης Γραβάνης, επαγγελματίας σεφ με καταγωγή από τη Λαμία, είναι ο μεγάλος νικητής των 1000 ευρώ της 2ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste». Ο νικητής μαγείρεψε καλά, βαθμολόγησε όμως σκληρά και δημιούργησε συμπάθειες αλλά και μεγάλες αντιπάθειες.

Η μάχη της γεύσης συνεχίζεται λοιπόν για τον Βαλάντη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κερδίσει και τη νέα εβδομάδα μαγειρικών προκλήσεων.


Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα διεκδικήσει τα επόμενα 1000 ευρώ από τους νέους συμπαίκτες του, τη Ζωζώ Μωραϊτη, που εργάζεται σε ινστιτούτο αισθητικής και δηλώνει εξαιρετική οικιακή μαγείρισσα, τον φαρμακοποιό από την Πάτρα, Γιώργο Κολυρόπουλο, που παίζει μπάσκετ και μαγειρεύει σε επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων της Πάτρας, την Ελένη Σαρηκώστα από τους Θρακομακεδόνες, που απολαμβάνει την επαφή με τη φύση με ήρεμους και χαλαρούς περιπάτους στην Πάρνηθα.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.