Blind Taste: Οι δύο νικητές της εβδομάδας

Δείτε τους νέους παίκτες.

Με μια μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε η 13η εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» καθώς υπήρξαν 2 νικητές, ο Ανδρέας Ευταξίας και η Δάφνη Χωριανοπούλου, οι οποίοι μοιράστηκαν το έπαθλο των 1000 ευρώ και συνεχίζουν!

Ο 33χρονος Ανδρέας Ευταξίας βρίσκεται στο «Blind Taste» για 4η συνεχόμενη εβδομάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Θανάση. Η 32χρονη Δάφνη Χωριανοπούλου, ενώ ήταν πίσω στη βαθμολογία όλη την προηγούμενη εβδομάδα, την Παρασκευή κατάφερε να περάσει μπροστά και να μοιραστεί την πρωτιά μαζί με τον Ανδρέα.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, οι δύο νικητές θα γνωρίσουν τους νέους συμπαίκτες τους και θα έχουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να λύσουν τις διαφορές τους! Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά τους; Θα μπορέσουν οι νέοι παίκτες να κάνουν την έκπληξη; Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

Οι δύο νέοι παίκτες:

Η Μαρία Τσιρώνη, 31 ετών, είναι μητέρα 2 παιδιών και της αρέσει πολύ η μαγειρική και το διάβασμα. Με όπλο τη «σπιτική» μαγειρική της, μπαίνει στο παιχνίδι έτοιμη να κερδίσει.

Ο Δημήτρης Βόδενας, 48 ετών, έχει σπουδάσει πληροφορική και είναι τεχνικός υπολογιστών. Του αρέσει η ταχύτητα και τρέχει στα καρτ αλλά λατρεύει και τη μαγειρική, με την οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση! Δεν έρχεται στο «Blind Taste» μόνο για να κερδίσει αλλά και για έναν ακόμα λόγο…