Blind Taste: Ο νικητής της εβδομάδας

Δείτε τους επόμενους παίκτες.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ο ποντιακής καταγωγής επαγγελματίας σεφ, είναι ο νικητής της 10ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste», της τελευταίας εβδομάδας του 2015, και των 1000 ευρώ.

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος θα έχει απέναντι του τρεις νέους συμπαίκτες και δηλώνει πανέτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του νικητή και το 2016.

Οι τρεις νέοι παίκτες:

η Αθηνά Κοζορώνη, μια δυναμική και πρόσχαρη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης. Ζει στην Αθήνα εδώ και λίγους μήνες με τον άντρα της και πιστεύει ότι θα υπερασπιστεί τη φήμη, που έχουν οι Κρητικές ως καλές μαγείρισσες και θα είναι τελικά η νικήτρια της εβδομάδας. Θα τα καταφέρει;

ο Ανδρέας Ευταξίας, κατάγεται από τη Ζάκυνθο και δουλεύει ως μπάρμαν ενώ ασχολείται πολύ με το ψαροντούφεκο. Είναι πάντα χαρούμενος, ζωηρός και μιλάει ασταμάτητα. Μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένος και φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ του Θανάση, που έμεινε 4 εβδομάδες και εκείνος να μείνει 8!

η Μαριάννα Γρηγοράκη, η όμορφη σπουδάστρια Marketing στην ΑΣΟΕ. Μένει στο Χαλάνδρι, λατρεύει τη μαγειρική και της αρέσει να κάνει βόλτες στην Αθήνα. Θα είναι άραγε μια δυνατή αντίπαλος για τους συμπαίκτες της παρά το νεαρό της ηλικίας της;