Blind Taste: Η νικήτρια αυτής της εβδομάδας

Δείτε τους νέους παίκτες.

Η 33χρονη Πένυ Παναγιωτοπούλου είναι η νικήτρια της 16ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Πένυ, που είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και εργάζεται στο κατάστημα υποδημάτων του συζύγου της, απέδειξε ότι είναι πολύ έμπειρη μαγείρισσα.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, η Πένυ, θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες.

Κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα και δηλώνει έτοιμη να ξανακερδίσει! Θα τα καταφέρει;

Οι νέοι παίκτες:

ο Χρήστος Χατζηιωάννου, 39 ετών, είναι φωτογράφος με ειδικότητα το φαγητό, μαγειρεύει πολύ και χόμπυ του είναι η γυμναστική και η σκυλίτσα του. Έχει έρθει αποφασισμένος να κερδίσει αλλά θα βρει στον δρόμο του την πολύ αποφασισμένη Πένυ.

η Γιούλη Δημητροπούλου, 45 ετών, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα-επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου στα Νότια Προάστια. Είναι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη αλλά θέλει πολύ τη νίκη για να αποδείξει στο σύζυγό της ότι αξίζει η μαγειρική της!

ο Βασίλης Σκαρμούτσος, 33 ετών, με το επώνυμο Σκαρμούτσος να τον βαραίνει, ο Βασίλης είναι ένας κατά τα άλλα χαλαρός τύπος, που δουλεύει ως ξενοδοχοϋπάλληλος ενώ έχει χόμπυ το ψάρεμα. Ιδιαίτερα μαλλιά, ιδιαίτερη φυσιογνωμία και ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες!