Blind Taste: Έρχεται στο STAR

Νέο παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας - Δείτε το τρέιλερ

BLIND TASTE από το φθινόπωρο στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ένας διακεκριμένος σεφ, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι 4 παίκτες ολοκληρώσουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάσουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογήσουν. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο σεφ θα δοκιμάσει και θα βαθμολογήσει με τη σειρά του, την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Art of Comedy» και την οργάνωση παραγωγής ο έμπειρος Νίκος Χριστοφόρου, παραγωγός του Master Chef.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtastestar.gr ή να τηλεφωνούν στο 210 6632448