Beyonce και Di Caprio ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη;

Διαβάστε λεπτομέρειες

Η Μπιγιονσέ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενδέχεται να γίνουν ζευγάρι για χάρη της μεγάλης οθόνης, στην τέταρτη εκδοχή της θρυλικής ταινίας «Ενα αστέρι γεννιέται». Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ακούγεται ωστόσο ότι ο Κλιντ Ιστγουντ, που θα σκηνοθετήσει το ριμέικ, έχει ήδη πάρει θετική απάντηση από την Μπιγιονσέ για τον ρόλο της ανερχόμενης τραγουδίστριας.

Αυτή την περίοδο, οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 37χρονο ηθοποιό για το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τον ρόλο του αλκοολικού σταρ της μουσικής σκηνής. Η ιδέα προέκυψε μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «J. Edgar» που θα βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Για την αεικίνητη Μπιγιονσέ, ο ρόλος που κράτησαν κατά το παρελθόν η Τζούντι Γκάρλαντ και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, θα είναι μια ακόμη ευκαιρία να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Η 30χρονη τραγουδίστρια, που πρόσφατα κατέπληξε το κοινό του Γκλάστονμπερι και των βραβείων Billboard με την ερμηνεία και τις χορευτικές της ικανότητες, ακούγεται πως είπε αμέσως το «ναι» στον Κλιντ Ιστγουντ.

Εμπόδιο, λένε, μπορεί να σταθεί το φορτωμένο πρόγραμμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Είναι ήδη απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν και σύντομα θα αρχίσει προετοιμασίες για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο. Οπότε, αν πει το ναι, τα σχέδια του Ιστγουντ θα καθυστερήσουν… Οι παραγωγοί, πριν καταλήξουν στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, έριξαν στο τραπέζι και άλλα ονόματα, όπως της Ριάνα, της Αλίσια Κις και των Ράσελ Κρόου, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γουίλ Σμιθ και Τζον Χαμ.
Με το ταλέντο της Μπιγιονσέ και τη γοητεία του Ντι Κάπριο, η γνώριμη ιστορία θα αποκτήσει άλλη διάσταση μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Ιστγουντ.

Πέρασαν 74 χρόνια από την πρώτη ταινία με τίτλο «Ενα αστέρι γεννιέται». Η Τζάνετ Γκέινορ ερμήνευσε την ανερχόμενη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Βίκι Λέστερ, που παντρεύεται έναν καταξιωμένο ηθοποιό, τον Νόρμαν Μέιν (ρόλο που ερμήνευσε ο Φρέντερικ Μαρτς). Εκείνος τη βοηθά στα πρώτα της βήματα, τη στιγμή που βουτηγμένος στο αλκοόλ βλέπει τη δική του καριέρα να καταστρέφεται.

Το παραμύθι αυτό απογειώθηκε το 1954 με τη δεύτερη εκδοχή της ταινίας. Από ανερχόμενη ηθοποιός, η Βίκι Λέστερ γίνεται ανερχόμενη τραγουδίστρια στο σενάριο του Μος Χαρτ. Τον ρόλο ερμήνευσε η Τζούντι Γκάρλαντ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τζορτζ Κιούκορ. Η πιο γνωστή είναι η τρίτη εκδοχή του Φρανκ Πίρσον το 1973 με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Κρις Κριστόφερσον.

Πηγή:Τα Νέα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του 1976 με πρωταγωνίστρια την Barbra Streisand: