Άβα Γαλανοπούλου: «Με πόνεσε και με πονάει που μας άφησε ο Σάκης»

«Πήγαινα και τον έβλεπα στο σπίτι. Στο νοσοκομείο μου...»

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στο περιοδικό Hello και τον Βασίλη Μπουζιώτη για την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την απώλεια του Σάκη Μπουλά αλλά και αν θα μπορούσε να υποστηρίξει τη θέση του κριτή σε κάποιο talent show….

Πόσο σας πόνεσε που έφυγε ο Σάκης Μπουλάς;

«Με πόνεσε, με πονάει και θα με πονάει που μας άφησε ο Σάκης. Τον ήξερα πριν καν ασχοληθώ με το θέατρο, όταν φοιτούσα στη Φιλοσοφική. Φιλοσοφημένο πλάσμα. Ταλαντούχο, έξυπνο και γενναιόδωρο. Χαρισματικό χωρίς μικρότητες. Ξέρετε τι με παρηγορεί; Έζησε όπως ήθελε και γεύτηκε μεγάλες χαρές , και επαγγελματικά και προσωπικά. και δεν υπήρξε μίζερος ποτέ, ούτε με την αρρώστια του. Είχε μια αξιοπρέπεια που δεν είχα ξαναδεί. Πήγαινα και τον έβλεπα στο σπίτι. Στο νοσοκομείο μου το έκρυβαν ότι μπήκε, το έμαθα λίγο πριν φύγει. Τον είχα δει ένα μήνα πριν χαθεί. με την Αλεξάνδρα του να του στέκεται κερί αναμμένο. Τον στήριξε πολύ.

Να γυρίσουμε στα της τηλεόρασης. Θέλετε να γυρίσετε σε αυτή και περιμένετε κάποια πρόταση για σειρά. Αν στη διαδρομή σας πουν να συμμετάσχετε στην κριτική επιτροπή κάποιου τάλεντ σόου, θα το αποδεχτείτε ή δεν σας αφορά;

Θα το συζητήσω. Αυτό είναι το σίγουρο. Δεν είναι κάτι που θα το αρνηθώ, αν με εκφράζει και μου πηγαίνει. Οι καιροί έγιναν πολύ δύσκολοι πια. Υπάρχουν αξιοπρεπέστατα τέτοια σόου και θα το σκεφτόμουν σοβαρά να ενδώσω σε μια καλή πρόταση. Ελπίζω βέβαια να έρθει πρώτα μια δυνατή τηλεοπτική πρόταση τώρα που τα κανάλια άρχισαν πάλι να «αγκαλιάζουν» τη μυθοπλασία, αφού της γύρισαν για καιρό την πλάτη. Θέλω πολύ να κάνω ξανά ένα σίριαλ.

Διαβάστε ακόμα:

Άβα Γαλανοπούλου για Σάκη Μπουλά: «Πριν από τρία χρόνια..»

Φιλιππίδης για Μπουλά: «Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερα»

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης μία μέρα πριν φύγει…

Ζουγανέλης: «Έκανα πλάκα στον Λαυρέντη πριν ακόμα φύγει ο Σάκης ότι…»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Τον Σάκη τον αγαπούσα και τον μάλωνα για…»