Αθηναΐς Νέγκα: «Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να δω Rodeo γιατί…»

Αθηναΐς Νέγκα

Η Αθηναΐς Νέγκα επιστρέφει στο Rodeo δέκα μόλις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η Αθηναΐς Νέγκα πριν από 10 μόλις ημέρες έφερε στη ζωή ένα υγιεστατο κοριτσάκι και πριν καλά καλά σαραντίσει επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε πως γέννησε με καισαρική, πως τα πάει ο σύζυγος της με τη φροντίδα του μωρού, αλλά και γιατί δεν μπορούσε να δει το Rodeo τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα της.

[dfp_ads id=236982]

«Γύρισα. Ήρθα να κάνω fitting να μπω σιγά σιγά στο κλίμα της εκπομπής. «Έχω τρία παιδιά στο σπίτι, γιατί είναι και πολύ νέος ο άνδρας μου. Προς το παρόν είναι ήσυχη περίοδος. Τα νεογέννητα στην αρχή είναι πολύ ήσυχα, αυτό αλλάζει στη συνέχεια όμως.

Γέννησα με καισαρική. Δεν θα μπορούσε να είναι μέσα. Έτσι κι αλλιώς είμαι πολύ αντίθετη σε αυτό. Είναι προσωπικό θέμα, δεν θα το έκανα ποτέ.

Είχα την ευκαιρία να δω το RODEO ως τηλεθεάτρια. Μου άρεσε. Μου άρεσε και η Ανθή Σαλαγκούδη πολύ. Έπιασα τον εαυτό μου να βλέπω RODEO και να γελάω. Τις πρώτες δεν μπορούσα να δω RODEO γιατί πονούσα, δεν μπορούσα να γελάσω κι έβλεπα λίγο και έλεγα στον άντρα μου να το αλλάξει σε κάποιες στιγμές. Γέλασα πραγματικά με την ψυχή μου», δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα.