Άση Μπήλιου: Η αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της!

Ελένη Μενεγάκη

Τι προβλέπει η γνωστή αστρολόγος για την Ελένη Μενεγάκη;

Συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα δίνει η Άση Μπήλιου. Η αστρολόγος αναφέρεται τόσο στο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, όσο και στην Ελένη Μενεγάκη και την κακή ημερομηνία που ξεκίνησε η εκπομπή της λόγω της αναβολής που πήρε.

«Έχω πει πολλές φορές πως η Ελένη έχει άστρο. Δεν σημαίνει πως έχει μόνο καλές όψεις ο χάρτης της, έχει και δύσκολες. Τη φετινή της εκπομπή την έχω δει αποσπασματικά. Έχει κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά νομίζω πως είναι σε φάση πειραματισμού, δεν νομίζω ότι έχει παγιωθεί κάτι. Δεν νομίζω ότι έτσι όπως ξεκίνησε η σεζόν, έτσι θα κλείσει. Επίσης, δεν ξεκίνησε η σεζόν με μια αστρολογικά καλή μέρα. Η Ελένη το ήξερε και το είχαμε συζητήσει. Δυστυχώς πήρε αναβολή η πρεμιέρα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό.»

Η αποχώρηση της από τον Alpha

[dfp_ads id=236982]

«Ο κύκλος στον Alpha έκλεισε επειδή επήλθε φθορά. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, δεν φταίει ποτέ ένας σε μια ρήξη, πάντα φταίνε δύο. Ακόμα κι όταν εμείς οι ίδιοι νιώθουμε ότι δεν έχουμε κάνει κάτι για να μας συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο, είναι λάθος. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, θα σου πω ότι έφταιγα κι εγώ. Δεν έβαλα τα όρια που έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις. Είμαι αρκετά συναισθηματική, ακόμα κι εκεί που δεν πρέπει να είμαι, οπότε αυτές οι σχέσεις συνήθως τελειώνουν με ζόρι. Κι άλλες φορές έχουν τελειώσει κύκλοι της ζωής μου και με έχουν ζορίσει, όμως ήξερα πάντα ότι θα ανοίξει κάτι καινούριο.

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη…

»Όταν πέρσι, στην αρχή της σεζόν, πήγα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά σε ένα χώρο και είδα ανθρώπους με τους οποίους δούλευα επί δέκα χρόνια με φόρτισε πολύ. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την Ελένη και δεν συνέχισα, όμως ένιωθα ότι, αφού δεν είχε η εκπομπή μου θέση στο κανάλι, δεν είχα κι εγώ. Το κανάλι δεν μου έδωσε καμία άλλη εξήγηση, εκτός του ότι θέλει να αναβαθμίσει το Σαββατοκύριακο κι εγώ δεν μπορούσα να είμαι μέρος αυτής της αναβάθμισης. Όμως όλα καλά. Στη ζωή μας οι άνθρωποι που τελικά μας πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά είναι εκείνοι που θα μας βάλουν πάρα πολλά εμπόδια και προβλήματα για να λύσουμε. Εκείνοι που μας αγαπάνε και μας νταντεύουν μας καλομαθαίνουν, αλλά δεν μας πάνε μπροστά. Οπότε δεν τους κακιώνω, τουναντίον τους ευχαριστώ που βρέθηκαν στο δρόμο μου και με έκαναν πιο δυνατή, για να πάω ένα βήμα παρακάτω».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.