«Αρνήθηκα τρεις φορές να παίξω με την Βουγιουκλάκη. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Κούρκουλο»!

«Πιστεύω ότι η Αλίκη ήταν ένα…».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησε ο Γιάννης Βόγλης, ο οποίος ανέφερε τους λόγους που αρνήθηκε τρεις φορές να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ τόνισε πως με τον Νίκο Κούρκουλο δεν είχαν καλές σχέσεις.

Για τον Νίκο Κούρκουλο: «Ο Νίκος έχει “φύγει”, ήταν σπουδαίος ηθοποιός, δεν είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Αυτό δεν θέλω να το αγγίξω, είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό δικό μου και εκείνου. Λείπει ο Νίκος, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αγγίξω αυτή τη σχέση».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Αρνήθηκα τρεις φορές να συνεργαστώ με την Βουγιουκλάκη. Κατ’ αρχάς πιστεύω ότι η Αλίκη ήταν από τα πιο σπουδαία ταλέντα που υπήρχαν στο ελληνικό θέατρο. Αυτό το είδος θεάτρου και κινηματογράφου που έκανε ήταν κάτι που δεν πίστευα εγώ και της το είπα. Και μου λέει “γιατί;” και μάλιστα μου το είπε σαν παράπονο. Της είπα ότι πιστεύω πως είναι σπουδαία ηθοποιός και πολύ μεγάλο ταλέντο. Η θεατρική μου πορεία είναι προδιαγραμμένη και δεν είχε καμία σχέση. Δεν έκανα ποτέ “εμπορικό θέατρο”».