Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για την δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του!

«Είχα χάσει το γέλιο μου, είχα χάσει την χαρά μου...».

Καλεσμένος στο «Πρωινό Σου-Κου» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την ίσως δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του, η οποία τον οδήγησε στην ψυχοθεραπεία.

«Πήρα την απόφαση και έσπασα το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλός. Με έβλεπα στην τηλεόραση ένιωθα ότι ήμουν κάκιστος. Είχα χάσει το γέλιο μου, είχα χάσει την χαρά μου, είχα χάσει αυτό το πράγμα που συνέβαινε. Το χειρότερο είναι να κάτσεις με το ζόρι. Οπότε πάω τότε με τον Μπούτο και του λέω “δεν είμαι καλά, θέλω να το σταματήσω”. Μου λέει εντάξει, βέβαια και αυτός το είχε ανακαλύψει. Του λέω “το σπάμε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Αν θέλετε να περιμένετε, αν είμαι καλύτερα αργότερα, να κάνουμε κάτι”. Προς τιμήν τους οι άνθρωποι είπαν “θα περιμένουμε”.

Έπαιρνα κάποια χρήματα για να συντηρούμε εκείνο το διάστημα και ξαναγύρισα. Δύσκολη απόφαση γιατί τους πρώτους μήνες, ήταν συγκλονιστικά. Λέω “τώρα τι λάθος απόφαση πήρα”, ότι θα με ξεχάσουν όλοι. Ένιωθα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγαίνει στην τηλεόραση. Και επειδή μέχρι τότε, ίσως θέλει να πάρεις πολύ γενναία απόφαση για να πεις σταματάω, την πήρα και ευτυχώς που την πήρα γιατί μετά ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία εκείνη τη χρονιά και πήγαν τα πράγματα καλύτερα. Όταν “σηκώθηκα” πλέον, “σηκώθηκα” πολύ καλά. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια νιώθω γερά στα πόδια μου».