Αρναούτογλου για Κανάκη: «Με φωτογράφισε… Τι μαλ…ες είναι αυτές»;

Αρναούτογλου

«Μιλήσαμε μετά το τέλος όλης αυτής της ιστορίας. Έχω πολλές αντιρρήσεις κι εγώ με πολλά πράγματα που κάνει».

Από το μενού της κουβέντας του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα μπορούσε να λείπει και η δημόσια κόντρα του παρουσιαστή με τον φίλο του Αντώνη Κανάκη.

Αντώνης Κανάκης: «Άδειασε» ΑΝΤ1 και Αρναούτογλου για Σφακιανάκη!

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε τα εξής: «Η συζήτηση αυτή με τον Αντώνη κρατάει 15 χρόνια, όσο γνωριζόμαστε. Έχει διαφορετικές απόψεις για την τηλεόραση. Για λόγους σεβασμού της φιλίας μας, δεν θα ήθελα να απαντήσω δημόσια, τι λέμε εμείς προσωπικά. Τον αφήνω να κάνει αυτό που θέλει να κάνει, κάποια πράγματα που μου είπε τα κρατάω για μένα κάποια πράγματα που του απάντησα και του απαντάω –δεν ξέρω αν θέλει- τα κρατάει για εκείνον. Επειδή πραγματικά έχουμε ζήσει τόσο μοναδικές στιγμές, σέβομαι τόσο πολύ όλο αυτό που έχω ζήσει, θα κρατήσω κάποια δεν τα πετάω όλα. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά από τηλεόραση».

[dfp_ads id=236982]

«Τι μαλ…ες είναι αυτές»;

«Μου είπαν «Φοβάσαι τον Κανάκη»; Συγγνώμη τώρα τι μαλ…ες είναι αυτές; Καμία σχέση. Σέβομαι πολύ την άποψη του, αυτά που θέλει να πει, αυτά που πιστεύει, θεωρώ ότι είναι τόσο τίμιος σε αυτά που πιστεύει, που ακόμα και ο αδερφός του να ήταν θα του τα έλεγε πιστεύω και δημόσια. Εγώ δεν θα του τα έλεγα δημόσια για να μην μπω σε μια τέτοια διαδικασία».

«Με φωτογράφισε…»

«Καταρχάς δεν μίλησε ποτέ ονομαστικά αν και με φωτογράφισε πάρα πολύ καλά, αλλά έτσι το βλέπει. Έχω πολλές αντιρρήσεις κι εγώ με πολλά πράγματα που κάνουν. Αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να ανταλλάξω απόψεις δημοσίως. Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας μετά το συμβάν. Μιλήσαμε πολύ καλά μετά το τέλος όλης αυτής της ιστορίας. Κρατάω πολλά και διαφωνώ με πολλά από αυτά που είπε».

«Ανθρώπινα με στεναχώρησε»

«Ανθρώπινα με στεναχώρησε η δημόσια τοποθέτηση του, αλλά αυτή είναι και η αλήθεια του καθενός. Αυτός είναι ο Αντώνης, πάρα πολύ επιτυχημένος, αυτή ήταν η άποψη του. Από εκεί που με στεναχώρησε, από εκεί η όλη αυτή ειλικρίνεια είναι ένα καλό παράδειγμα των ανθρώπινων επαγγελματικών σχέσεων. Βγήκε δημοσίως και είπε αυτό που τον πείραξε τηλεοπτικά. Ανθρώπινα με στεναχώρησε, επαγγελματικά το σέβομαι. Του απάντησα κάποια στιγμή δημοσίως την πρώτη φορά, αλλά μετά δεν είχε νόημα να μπω σε αυτή τη διαδικασία».