Αρναούτογλου: Ανοίγει μέτωπα με Περρή και Βισκαδουράκη… «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ»!

«Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν με ενδιαφέρουν πια στη ζωή μου»!

Στο μικρόφωνο του «Πρωινό» έκανε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το τέλος της χθεσινής του εκπομπής και οι δηλώσεις του αναμένεται να προκαλέσουν επανέναρξη εχθροπραξιών με τον Βαγγέλη Περρή, αλλά και με τον Θανάση Βισκαδουράκη.

«Δεν με ενδιαφέρουν»

Όταν ρωτήθηκε ο Γρηγόρης αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τον Θέμο Αναστασιάδη τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα ήθελα να πάω στον Θέμο, να μιλήσω με τον Θέμο και τη Δούκισσα. Με τον Βαγγέλη Περρή δεν θα ήθελα». 

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον παρουσιαστή και για τη σχέση που δεν έχει πια με τον άλλοτε φίλο του Θανάση Βισκαδουράκη. Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν σκληρή: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν προσωπικότητα και ούτε σαν άνθρωπος, οπότε δεν ασχολούμαι μαζί του. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν με ενδιαφέρουν πια στη ζωή μου. Σέβομαι όλες τις στιγμές, κρατάω τα καλύτερα, συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ». 

Τι έχει συμβεί;

Η Φαίη Σκορδά εξήγησε τι ήταν αυτό που πυροδότησε την κόντρα: «Ο Βισκαδουράκης ήταν ένα διάστημα που σε όλες του τις συνεντεύξεις έβγαινε και μιλούσε για τον Γρηγόρη και δεν έλεγε και τα καλύτερα, ενώ ήταν φίλοι». 

//www.youtube.com/embed/ytH4LgXo53c