Άρης Πλασκασοβίτης: «Δεν ήθελα να πάω στο Greek Idol γιατί…»

Άρης Πλασκασοβίτης

«Στη χρυσή δεκαετία του '90 που είχες δεν είχες ταλέντο γινόσουν σταρ, γινόσουν κάτι μοναδικό»

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Greek Idol, αν και ο ίδιος θεωρεί πως το ωραιότερο κομπλιμέντο που μπορείς να του κάνεις, είναι να το έχεις ξεχάσει αυτό. Σε συνέντευξη του στο Έτοιμο το πρωινό, ο Άρης Πλασκασοβίτης μιλά για το Greek Idol, αλλά και για όσους καταξιωμένους καλλιτέχνες επικρίνουν τα νέα παιδιά που πηγαίνουν σε talent shows…

[dfp_ads id=236982]

«Είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να μου πει άνθρωπος. Tο ωραιότερο κομπλιμέντο που έχω πάρει μέσα στα χρόνια από το Greek Idol και μετά. Δεν ήθελα να πάω στο Greek Idol. Για αυτό και αν δεις το πρώτο επεισόδιο που εμφανίζομαι και πάω και κάνω την οντισιόν στους κριτές, είμαι με τις πιτζάμες και με ένα μαλλί ό,τι να’ ναι. Βαριόμουν. Δεν ήθελα. δεν με ενδιέφερε η τηλεόραση. Και ήρθαν τα live και έζησα την ωραιότερη εμπειρία.

Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα συμμετείχα ξανά. Ακούω καταξιωμένους καλλιτέχνες που βγαίνουν και τα δυσφημίζουν και λένε «Βλακείες! Χαζομάρες! Γιατί πάμε τα παιδιά εκεί και καίγονται;». Από κάπου πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε. Μπορεί να μεταφραστεί ως ανασφάλεια. Μπορεί να μεταφραστεί σαν φόβος για αυτό που έχουν καταφέρει, μην έρθει τώρα ένας καινούριος καλλιτέχνης και τους πάρει τη δόξα, τη φήμη. Δεν ξέρω ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του. Δυστυχώς δεν ζούμε στη χρυσή δεκαετία του ’90 που είχες δεν είχες ταλέντο γινόσουν σταρ, γινόσουν κάτι μοναδικό. Είναι ένα χέρι βοηθείας. Η μαγκιά είναι πως θα το χειριστείς σωστά» ανέφερε ο Άρης Πλασκασοβίτης.