Άρης Καβατζίκης: 4 ώρες εκπομπή με Κωστόπουλο ή 4 ώρες παράσταση Σεφερλή; Τι διάλεξε;

Γιατί είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου και στην εκπομπή «Spata Live» βρέθηκε καλεσμένος ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης και απάντησε σε όλα τα διλήμματα που του έθεσε ο παρουσιαστής…

Τι θα προτιμούσε; Τέσσερις ώρες πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο ή τέσσερις ώρες παράσταση με Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο;
«Εγώ στον κ. Σεφερλή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη και επίσης δεν έχω πάει ποτέ στο θέατρο του, γιατί δε με εκφράζει αυτό το είδος θεάτρου. Επομένως φυσικά και θα έκανα 4 ώρες εκπομπή με τον Πέτρο, γιατί να πήγαινα θέατρο, αφού αυτή τη σχολή τη θεατρική του Σεφερλή εγώ δεν την ξέρω. Γιατί αν την μάθω τώρα σε αυτή την ηλικία.

Φαίη ή Τζένη;
Από ποια άποψη; Να πάμε διακοπές; Να κάνουμε εκπομπή; Να πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο; Μου αρέσουν και οι δύο. Φίλη μου είναι η Τζένη. Με την Φαίη δεν είμαστε φίλοι.

Ποια είναι καλύτερη παρουσιάστρια; Φαίη ή Ελένη;
Εδώ θα απαντήσεις με την πείρα. Θα πεις την κοπέλα που κάνει 25 χρόνια τηλεόραση. Η Ελένη.

«Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Γουντάρα. Από την Ελένη δε με έδιωξαν. Έφυγα γιατί υπήρξε τρομερή μείωση χρημάτων εκείνη τη χρονιά. Μας έκατσε γιατί άλλαζε ζώνη η Ελένη εκείνη τη χρονιά. Έφυγε από το πρωί πήγε μεσημέρι.»