Άριελ Κωνσταντινίδη: Πώς προέκυψε το όνομα της και γιατί την βάφτισαν στα έξι της;

«Τα παιδιά στο σχολείο είναι πολύ σκληρά με το όνομα μου...»

Καλεσμένη στο “Happy Day” η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε πως οι γονείς της επέλεξαν να της δώσουν ένα τόσο παράξενο όνομα για την εποχή που βαπτίστηκε, αλλά και το πόσο τα παιδιά στο δημοτικό είχαν βρει “πάτημα” σε αυτό για να είναι σκληρά μαζί της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η παράσταση “Τρικυμία” που είχαν δει οι γονείς της. «Ο Άριελ, το πνεύμα είχε αρέσει πολύ στην μαμά μου, το είχαν συζητήσει και προέκυψα εγώ μετά. Μέχρι τα πέντε – έξι μου με φώναζαν Μπελίνα, επειδή πηγαίναμε πολύ στην Ιταλία, στην Βενετία με φώναζαν έτσι οι Ιταλοί.»

Γιατί οι γονείς της επέλεξαν να την βαφτίσουν στα 6 της χρόνια; «Η δικαιολογία είναι για να μου αρέσουν τα ονόματα μου, για να μην έχω θέμα επειδή είναι περίεργα. Τα βαφτίσια μου τα θυμάμαι. Καταρχήν φορούσα μαγιό. Ήταν καλεσμένοι οι συμμαθητές μου. Ήταν πολύ μεγάλο γεγονός.»

Για το bullying που δέχτηκε λόγω του ονόματος της: «Το όνομα ήταν πάρα πολύ περίεργο. Τα παιδιά στο σχολείο είναι πολύ σκληρά. Ήταν και το ARIEL το απορρυπαντικό γνωστό, η Άριελ η μικρή γοργόνα δεν ήταν τότε της μόδας. Δεν είχε κάνει ο Ντίσνεϋ τη μεγάλη επιτυχία να σωθούμε όλοι.»