Αρετή Κοσμίδου: Οι ανασφάλειες και η «λάθος» εικόνα στο The Voice

«Όταν εκτίθεσαι στο κοινό, σε ένα μεγάλο κοινό σαν του The Voice, πρέπει να συγκρατείσαι και λίγο...»

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του The Voice, η Αρετή Κοσμίδου, η νεαρή τραγουδίστρια από την Αλεξανδρούπολη που έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του show του ΑΝΤ1 μιλά για τη ζωή της μετά το The Voice και την εικόνα της στην τηλεόραση, ενώ αποκαλύπτει τις εφηβικές της ανασφάλειες στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στην Γεωργία Παπαδημητρίου.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου ντροπαλή. Έχω πολύ θάρρος και θράσος ως παιδί. Αυτή η εικόνα βγήκε στην τηλεόραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο show δεν ήμουν ο εαυτός μου. Σίγουρα δεν παρίστανα κάτι άλλο. Απλά προσπαθούσα να με προστατέψω. Όταν εκτίθεσαι στο κοινό, σε ένα μεγάλο κοινό σαν του The Voice, πρέπει να συγκρατείσαι και λίγο. Δεν μπορείς να κάνεις υπερβολικές κινήσεις γιατί όλα ελέγχονται. Και εγώ ήθελα να είμαι όσο πιο απλή γινόταν. Στη ζωή μου θα έλεγα ότι είμαι νευρικό άτομο. Βασανίζω λίγο και τους γονείς μου, παρά το γεγονός ότι τους αγαπώ πολύ. Όπως όλα τα παιδιά στην εφηβεία, είμαι και ίγο κυκλοθυμική. Είμαι πολύ ζωηρή εσωτερικά» δηλώνει η Αρετή Κοσμίδου ή οποία αποκαλύπτει πως την είχαν επηρεάσει αρνητικά τα σχόλια στην αρχή του The Voice…

«Ως κορίτσι θεωρώ ότι έχω πάρα πολλές ανασφάλειες όπως για το σώμα μου, για το πρόσωπο μου, για οτιδήποτε. μπορώ να πω αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση μου, γιατί ποτέ δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ειδικά αυτή την περίοδο έχω πάρα πολλές ανασφάλειες με τον εαυτό μου και εύχομαι στο μέλλον να μην είναι έτσι. Θυμάμαι την πρώτη εβδομάδα του The Voice, με είχε ρίξει πολύ ο κόσμος που έγραφε αρνητικά σχόλια για εμένα. Πάρα πολύ. Δεν ήμουν καθόλου καλά…».
 
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!