Απόψε ρίχνουν αυλαία τα Καρντάσιανς

Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι καλεσμένοι της εκπομπής;

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν… είναι εδώ! Για μία τελευταία βραδιά το σπίτι των Καρντάσιανς θα υποδεχτεί καλεσμένους και θα γεμίσει γέλιο και αποκαλύψεις, ενώ θα «παίξει μπάλα» ενόψει Μουντιάλ!
Η καλύτερη και πιο ανατρεπτική τηλεοπτική παρέα του, θα κλείσει τη σεζόν παρουσιάζοντας ξεχωριστές στιγμές με τους καλεσμένους της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας μας καλούν ως μοναδικοί οικοδεσπότες να απολαύσουμε και πάλι κάθε λεπτό.

Απόψε, τα Καρντάσιανς επισκέπτονται: ο Γιώργος Χελάκης, η αγαπημένη ποδοσφαιρική φωνή των Ελλήνων, ο οποίος αναφέρεται στην ενασχόλησή του με τα «κοινά», σχολιάζει τη συμμετοχή της Εθνικής μας στη Βραζιλία και κάνει προβλέψεις για το μεγάλο τελικό. Ακόμη, η Λίλα Κουντουριώτη και η Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίες μιλούν για το πώς προέκυψε η πορεία τους στην αθλητική δημοσιογραφία -έναν παραδοσιακά ανδροκρατούμενο χώρο- αλλά και το πόσο εύκολο ήταν να γίνουν αποδεκτές σε αυτόν, αλλά και ο Μάνος Σέργιος, κατά κόσμον, Νικόλας Μαραγκόπουλος, που μιλάει για την εμπειρία του γυρίζοντας το διαφημιστικό με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου με αφορμή το Μουντιάλ και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν!

Μία επιτυχημένη σεζόν φτάνει αυτή την Τετάρτη βράδυ, στο τέλος της για φέτος. Η προτίμηση του κόσμου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε ως αποτέλεσμα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία άγγιξαν το 35,1% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ στις γυναίκες 15-24 τα νούμερα άγγιξαν μέχρι και το 48,6%.

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Δάντης: «Έχω περάσει περίοδο έπαρσης διότι…»