Απόψε η πρεμιέρα του Survival Secret!

Survival Secret

Το παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon κάνει πρεμιέρα απόψε στις 19:50 και θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά.

24 συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, στην ίδια παραλία καλούνται να συνυπάρξουν για εβδομάδες, διεκδικώντας προμήθειες φαγητού και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του Survival Secret. Στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος έχει δοκιμαστεί ξανά στο παρελθόν τόσο στο κομμάτι της παρουσίασης, όσο και σε ακραίες καταστάσεις με το Xtreme Sommer.

Getting ready!!! Making it happen… survival is when the fire inside burns brighter and hotter then the fire around you…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sommer (@kostas_sommer) στις

Οι παίκτες

Έτοιμοι για να ριχτούν στον στίβο μάχης που έχει στηθεί στην Κουρούτα είναι οι celebrities:

Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Γιώργος Μανίκας, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσος Μπερδέσης, Γιάννης Αϊβάζης, Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Πωλίνα Τριγωνίδου και Ιρένε Τροστ.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την ημέρα της αναχώρησης τους!

Η δεύτερη ομάδα απαρτίζεται από αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν διακαώς το έπαθλο. Γυμναστές, αθλητές, σερβιτόροι, επιχειρηματίες, λογιστές και αγρότες συμπληρώνουν το καστ:

Εβελίνα Αντωνιάδου – Σερβιτόρα, Ελπίδα Διαμαντοπούλου – Δασκάλα pole fitness, Στέλα Θεοχαρίδη – Personal Trainer, Αποστολία Λυβιάκη – Πρωταθλήτρια fitness, Μαρία Δέσποινα Κουμαριανού – Λογίστρια, Άρης Μπαλαμπάνης – Επιχειρηματίας, Κώστας Οικονόμου – Ποδοσφαιριστής, Θάνος Ουζουνπλούμης – Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μαίρη Παπαδοπούλου – Make up artist, Σπύρος Πρέντζας – Αθλητής Στίβου, Αιμίλιος Σακελλαριάδης – Αγρότης, Γιάννης Συγγελάκης – Μάγειρας.

Δείτε εδώ τα βίντεο όπου μας συστήνονται!

Ο χώρος των γυρισμάτων

Για τα γυρίσματα του Survival Secret επιλέχθηκε η μαγευτική Κουρούτα στην Πελοπόννησο. Ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» του Survival Secrets δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Στην περιοχή έχουν στηθεί και οι κατασκευές των ξύλινων μέσων που θα χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Ο στίβος μάχης που οι παίκτες θα κοντραριστούν το προσεχές διάστημα προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα για την επιβίωση τους.

Αναμονή μέχρι τις 19:50 όπου το Survival Secret θα κάνει πρεμιέρα στο Epsilon.