ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Τι δήλωσαν οι διαγωνιζόμενοι του Greek Idol στο ZappIT

Διαβάστε τις δηλώσεις των διαγωνιζομένων του Greek Idol. Δείτε τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Άγχος, αγωνία αλλά και πολλή μεγάλη χαρά και ικανοποιήση ήταν τα συναισθήματα των παιδιών που διαγωνίστηκαν απόψε στο λαμπερό show του Alpha. Τα συναισθήματα τους μοιράστηκαν μαζί μας…

Χρύσα: »Είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω πολύ όμορφα  με το τραγούδι που ερμήνευσα. Το αφιερώνω στους γονείς μου. Είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένη με το ρούχο μου!»

Χρήστος: »Αφιερώνω το κομμάτι μου στους κολλητούς μου και στον πρίγκηπα- ξέρει αυτός! Νιώθω πολύ καλά με την εμφάνιση μου απόψε. Αγαπημένος μου κριτής, ο Πέτρος Κωστόπουλος». 


Τι λένε άραγε η Χρύσα με τον Χρήστο;

Κατερίνα Μ.: »Νιώθω ενθουσιασμό, αγωνία αλλά και ανακούφιση. Μ' αρέσει πολύ και το look μου. Αγαπημένη μου κριτής είναι η Έλλη Κοκκίνου.»


Παναγιώτης, Χρύσα και Κατερίνα Μ. κάνουν τσαχπινιές στο φακό του ZappIT.

Παναγιώτης: »Αφιερώνω το τραγούδι που ερμήνευσα απόψε στην Έλλη [σημ: Κοκκίνου]!»

Δημήτρης: » Είμαι κατενθουσιασμένος και αφιερώνω το τραγούδι μου στα κολλητάρια μου». Όσο για το περιβόητο σκουφί του… «δεν ήρθε η ώρα να το βγάλω», μας είπε.

Κέρεν: »Είμαι πολλή ήρεμη..» και αμέσως μας την πήραν για να της φτιάξουν τα μαλλιά! 


Δημήτρης και Κέρεν αγκαλιά.


Ο Δημήτρης και η Κέρεν άνοιξαν την αγκαλιά τους για τον Γιώργο.

Χρύσανθος: «Νιώθω αγωνία αλλά και χαρά. Αφιερώνω στην οικογένεια μου. Αγαπημένος μου κριτής ο Πέτρος Κωστόπουλος. Όνειρό μου να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα». Μας αποκάλυψε επίσης ότι φίλος τους είναι ο Χρήστος… 

Ερωφύλλη: »Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή. Αφιερώνω το τραγούδι μου απόψε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασα στην ζωή μου» Στο παιχνίδι η Ερωφύλλη κάνει παρέα με τον Γιώργο Ξυλούρη.


Ερωφύλλη και Χρύσανθος

Κωνσταντίνος: »Είμαι τρελά ενθουσιασμένος. Αφιερώνω το τραγούδι μου στην οικογένεια μου και σε ένα πρόσωπο που αγαπώ πολύ».


Μαλού – διψασμένη!- και Κωνσταντίνος

Κατερίνα Κ.: »Νιώθω αγωνία για το αποτέλεσμα αλλά και χαρά. Αφιερώνω το κομμάτι μου στον αδελφό μου που είναι στην Αυστραλία. Αγαπημένοι μου κριτές είναι και οι τρεις!» 


Η Κατερίνα Κουκουράκη και ο Χρήστος αναμένουν με αγωνία…

Μαρία: » Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, πολύ άγχος αλλά και ανακούφιση. Αφιερώνω το κομμάτι μου στην οικογένεια μου αλλά και σε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου που με βοήθησε να φτάσω εως εδώ»


Τι οικειότητες είναι αυτές ανάμεσα στον Άρη και την Μαρία;

Μαριάννα: »Είναι υπέροχα τα συναισθήματα. Θέλω να τα μοιραστώ με όλο τον κόσμο και τους αφιερώνω το τραγούδι μου . Αγαπημένος μου κριτής είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ονειρό μου είναι κάποια στιγμή να φύγω στην Αμερική και να κάνω καριέρα εκεί.»

Μαλού: »Ενθουσιασμός, άγχος και ικανοποιήση είναι τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή. Αφιερώνω το τραγούδι μου στην οικογένεια μου. Αγαπημένοι μου είναι και ο τρεις κριτές». Η Μαλού είναι φίλη με την Κέρεν…
 
 
Η Μαλού, η Μαρία, η Κατερίνα Μορένα και η Μαριάννα ποζάρουν για το φακό του zappIT.

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Greek Idol