ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι ετοιμάζουν εκπομπή στον ALPHA;

Καλοκαίρι μεν, αλλά η τηλεόραση… δεν πάει διακοπές. Έτσι λοιπόν και κάποιοι παρουσιαστές, την ώρα που οι συνάδελφοί τους θα λιάζονται στις παραλίες, αυτοί θα βρίσκονται εντός των στούντιο, μαυρίζοντας όσο μπορούν… από τους προβολείς.

Βέβαια, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ανεργίας δεν πρόκειται να μαυρίζουν… από το κακό τους, όταν το κανάλι τους εμπιστεύεται εκπομπή και τους ανανεώνει μάλιστα και τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν, όπως έγινε με τους συγκεκριμένους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο ALPHA, όπως είχε κάνει και πέρυσι με τους ΠΕΔΕΣ, έτσι και φέτος ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα καλοκαιρινή μεσημεριανο-απογευματινή εκπομπή και την παρουσίασή της θα αναλάβουν δύο πρόσωπα που ήδη ανήκουν στο δυναμικό τους.

Κάθε μέρα λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος θα αναλάβουν να παρουσιάσουν ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο με συνεντεύξεις, αλλά και πολύ χρηστικά θέματα για διακόσμηση, μόδα, διατροφή και άλλα. Σκοπός της εκπομπής μάλιστα είναι να έχει και πολλά θέματα και ανταποκρίσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ώστε να μαθαίνουν οι τηλεθεατές ό,τι συμβαίνει εκεί, αλλά και για να παίρνουν ιδέες για τις διακοπές τους, γνωρίζοντας τις ομορφιές του κάθε τόπου.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά για δύο ώρες, κάπου ανάμεσα στις 15:00 με 18:30, αφού ακόμα δεν έχει οριστεί η ακριβής ώρα μετάδοσής της, όπως επίσης δεν έχει… βαφτιστεί, δεν έχει δηλαδή αποφασιστεί ο τίτλος της.

Όπως λοιπόν ανέφερα στην αρχή, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Παύλος Σταματόπουλος ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ALPHA και για να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή εκπομπή, αλλά και να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κάντζας.

Γρηγόρης Μελάς