Αποκαλυπτικά: Επανέρχονται για να ταράξουν τα «νερά της show biz»

Πρεμιέρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου...

Με θέματα αποκλειστικά… αποκαλυπτικά ταράζει τα «νερά της show biz». Νιώθει τον παλμό του τηλεθεατή και αποκαλύπτει πάντα με έγκυρη πληροφόρηση, την αλήθεια των γεγονότων. Οι τηλεθεατές στήριξαν και ανέδειξαν τα «Αποκαλυπτικά» που επιστρέφουν για ακόμη μια χρονιά.

Τo αξιόπιστο και έγκαιρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα συγκλονιστικά γεγονότα που απασχολούν τον κόσμο του θεάματος, θα είναι και φέτος στο επίκεντρο της θεματολογίας. Στις επιτυχίες της εκπομπής συγκαταλέγονται και συνεντεύξεις από πρόσωπα που σπάνια αποφασίζουν να εκτεθούν και να μιλήσουν δημόσια.

Ο κεντρικός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αλλά και τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν, ενημερώνουν τον τηλεθεατή για ό, τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, με πολλή δουλειά, ολοκληρωμένα ρεπορτάζ και ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που τιμούν την εκπομπή με την παρουσία τους. Μόνο εδώ μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα θέματά είναι αποκλειστικά!

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του κέρδισαν τους τηλεθεατές και να έγιναν η αγαπημένη συνήθεια τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:55, μείνετε συντονισμένοι στο «Ε», γιατί τα «Αποκαλυπτικά» έρχονται με ανανεωμένη διάθεση και υπόσχονται να σας συναρπάσουν και φέτος.

Φυσικά η επιτυχημένη εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς τους καταξιωμένους τηλεκριτικούς και δημοσιογράφους: Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νάνσυ Νικολαϊδου και Νανά Παλαιτσάκη που όλο αυτό το διάστημα, το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας στηρίχθηκε στο εύστοχο σχόλιο, αλλά και στην κριτική τους.

Η επιτυχία οφείλεται επίσης και στη νεανική υποστήριξη της ομάδας μας, που αποτελείται από τους Σωτήρη Καραμίντζα, Μάρτζυ Λαζάρου και Παντελή Νασόπουλο, που με τη φρέσκια ματιά τους δώσανε τον παλμό της νέας γενιάς.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας η Γώγώ Σαμπάνη με βοηθό αρχισυντάκτη της Ελπίδα Αλυσανδράτου. Οι επιτυχίες οφείλονται και στην έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, που αποτελείται από τους: Ντίνα Καραμάνου, Μίνα Τζανετάτου, Κώστας Παπαποστόλου Μάνος Δημητροκάλλης, Χριστιάνα Κοχλατζή, Μυρτώ Τζοτζόκου.

Οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες υπόσχονται μία νέα, δυναμική και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον μέσο τηλεθεατή, που στο σύνολο της και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ 25+ το ποσοστό έφτασε έως 40,7% ενω στην κατηγορία ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 25+ το ποσοστό ανέβηκε στο 34,4%.