Survivor: Εκτός τελικού ένα από τα φαβορί!

Survivor

Οι πληροφορίες που θα ανάψουν φωτιές! Μετά τα spoilers για την αποψινή αποχώρηση από το Survivor έρχονται και αυτά για τον τελικό.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τον τελικό του Survivor έχουμε να δούμε πολλά και να ακούσουμε ακόμα περισσότερα… Ήδη όσο πλησιάζουν οι μέρες και λιγοστεύουν οι παίκτες, το ενδιαφέρον μεγαλώνει, για να δούμε τελικά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor που θα πάρει το έπαθλο.

Μια δύσκολη αποχώρηση η σημερινή, όπως φαίνεται από τα αντικρουόμενα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει από χθες.

Survivor: Όλα τα σενάρια για την αποψινή αποχώρηση!
[dfp_ads id=236982]

Από τα spoilers όμως δεν έχει ξεφύγει, ούτε ο τελικός του Survivor, που μπορεί ακόμα να απέχει ημερομηνιακά, ωστόσο περιλαμβάνεται στον καθημερινό «πυρετό».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, προανήγγειλε μια τηλεφωνική επικοινωνία που θα βάλει φωτιά, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ένα από τα φαβορί θα βρεθεί εκτός τελικού!

«Η δική μου βόμβα και αυτό που σας το λέω και να δείτε πως θα γίνει ο μεγάλος πανικός, είναι ότι λογικά από την επόμενη εβδομάδα ενώνονται οι ομάδες και περνάμε στα ατομικά αγωνίσματα. Εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή. Και εκεί, θα δούμε πολύ δυνατό παίκτη που είναι μέσα στην τετράδα, που θεωρείται φαβορί, να αποχωρεί. Αύριο θα έχουμε μια τηλεφωνική που θα βάλει φωτιά» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

«Τα φαβορί είναι τέσσερα. Ντάνος που εκ των πραγμάτων δεν φεύγει γιατί είναι πρώτος. Μάριος, Βασάλος, μισθοφόρος». Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Survivor: Τι αναφέρει ο ΣΚΑΙ για την αποψινή αποχώρηση;