Αποκάλυψη Σπυροπούλου για τη γνωριμία της με τον Κοτσοβό!

Σπυροπούλου

Τι είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου»;

Στην «παγίδα» των ίδιων της των ερωτήσεων έπεσε η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το παιχνίδι με τις ρακέτες έγινε αφορμή για να κάνει μια αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφο της, Γιώργο Κοτσοβό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τους συνεργάτες και τον καλεσμένο της Μιχάλη Μαρίνο αν έχει βγει ραντεβού με πρόσωπο που γνώρισαν μέσα από το διαδίκτυο κάποιοι, είπαν ναι, κάποιοι είπαν όχι και η ίδια αποκάλυψε…

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχουν και παραδείγματα που έχουν παντρευτεί έχοντας γνωριστεί μέσα από το διαδίκτυο. Εγώ για παράδειγμα… δεν κάνει να το πω. Θα σ’ το πω έτσι για να αποκαλέσω εξαίρεση αυτή τη φορά. Ο φίλος μου ο προηγούμενος, έχουμε γίνει φίλοι στο facebook… Δεν κάνει να το πω ε; Θα το πω» αποφάσισε η Κωνσταντίνα όσο οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να την προστατεύσουν και την προειδοποιούσαν:«Πρόσεξε τι θα πεις!»

«Δεν θα πω κάτι κακό» απάντησε εκείνη και συνεχίζοντας αποκάλυψε: «Μου κάνει αίτημα φιλίας και την επόμενη μέρα τον πετυχαίνω σε μαγαζί έξω. Οπότε δεν βγήκα από το facebook. Απλά τον έκανα accept χωρίς να ξέρω κάποιον.»