Η αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά και το Survivor! «Ήταν ο πρώτος που μου είπε…»

Survivor

«Έχω διαβάσει πάρα πολλά κακεντρεχή σχόλια που έλεγαν ότι απλά…».

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε πως ο Σάκης Ρουβάς της είχε ζητήσει να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης. Όταν, όμως, τον ενημέρωσε για το πόσο καιρό θα έπρεπε να λείπει, άλλαξε γνώμη, καθώς δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του για πέντε μήνες.

[dfp_ads id=236982]

Μυστήριο με τις επόμενες αποχωρήσεις! Ο χρόνος πιέζει και θα…

«Έχω διαβάσει πάρα πολλά κακεντρεχή σχόλια που έλεγαν ότι απλά ήρθε, σας είδε και δεν κοιμήθηκε εκεί το βράδυ. Ήθελε πολύ καιρό να έρθει. Όταν άκουσε ότι πήραμε το Survivor μου είπε “εγώ θα το παρουσιάσω”. Του λέω “ξέρεις πόσο καιρό πρέπει να λείπεις;”. Μου λέει “πόσο;”. Του είπα “πέντε μήνες”. Μετά έκανε την πράξη, κατάλαβε ότι θα αφήσει τα παιδιά του και τη γυναίκα του, οπότε δεν μπορούσε να το κάνει. Ήταν ο πρώτος που μου είπε “εγώ θα το κάνω”», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Γιώργος Χρανιώτης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε με τη σειρά του για την παραμονή του Σάκη Ρουβά στην παραλία του Survivor: «Ο Σάκης ήρθε ένα βράδυ κι έμεινε μαζί μας, δεν το περίμενε κανείς μας. Εννοείται ότι κοιμήθηκε μαζί μας και κοιμήθηκε έξω με τον Χρανιώτη. Δηλαδή ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να κάνει κάποιος στον Άγιο Δομίνικο. Κοιμήθηκε έξω, ήταν κανονικός, πολύ απλός και έκανε σε όλους πολύ καλή εντύπωση».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα…