Η αποκάλυψη για Ελληνίδα τραγουδίστρια που έδωσε το παιδί της να το μεγαλώσει άλλος

Γιάννης Τάσσιος

«Νομίζω δεν έχουν φτιάξει ακόμα οι σχέσεις τους».

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασαν στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με star που αναγκάστηκαν να δώσουν το παιδί τους για υιοθεσία, ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και το μυστικό της.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ξέρω και πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, πάρα πολύ μεγάλο όνομα, που όταν γέννησε, επειδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, αποφάσισε να δώσει το παιδί της να το μεγαλώσει άλλος και να είναι χώρια για πάρα πολλά χρόνια και νομίζω δεν έχουν φτιάξει και ακόμα οι σχέσεις τους. Έκανε την καριέρα της και τώρα, αυτή τη στιγμή δεν το συζητάει και πολύ ανοιχτά. Δεν θα πω φυσικά το όνομα.

Για τον κόσμο είναι κάτι σαν αστικός μύθος, το ξέρουμε και δεν το ξέρουμε. Δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για αυτή την προσωπική της στιγμή. Με αφορμή αυτό προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα έκανα στη θέση της. Δηλαδή ξεκινάει η καριέρα σου, έχεις όλα τα όνειρα σου, βλέπεις ότι θα πας καλά και ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που νιώθεις ότι μπορεί να σε εγκλωβίσει στο σπίτι. Απόφαση μία υπάρχει και σωστή, συνεχίζει με το παιδί σου κατά την άποψη μου. Αλλά δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια του άλλου τι σκέφτεται και τι πιέσεις δέχεται» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.