Από τους «θησαυρούς» του Φρέντυ Γερμανού- Η Μαρίκα Νέζερ μιμείται τη Βέμπο!

Απόσπασμα από εκπομπή του 1976! Συγκλονιστική είδηση που περνάει ως κρόουλ στις οθόνες, που αναφέρει ονόματα τραυματιών και ενός νεκρού (!) από δυστύχημα με τραίνο!

Οι εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού αποτελούν αναφορά στην τηλεόραση. Τότε ήταν πρωτοποριακές, σήμερα απλα…απλησίαστες! Ας είναι καλά και η ΕΡΤ που δεν έχει κρατήσει παρά ελάχιστες από αυτές στο αρχείο της. Πάλι καλά που κάποιοι ρομαντικοί τηλεορασάκηδες (με την καλή έννοια), τα έχουν κρατήσει και τα έχουν ανεβάσει στο Youtube για να μπορούν μέσω του διαδικτύου, να τα δουν και οι νεότεροι που δεν έζησαν εκείνη την εποχή.

Σε μία εκπομπή καλεσμένοι η Μαρίνα Νέζερ, ο Κώστας Βουτσάς, η Κατερίνα Γιουλάκη και άλλοι πρωταγωνιστές, με μαέστρο, φυσικά, τον μεγάλο, Φρέντυ. Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα που η Μαρίκα Νέζερ σηκώνεται και τραγουδάει, μιμούμενη τη Σοφία Βέμπο!

Νωρίτερα συγκινείται, ακούγοντας τι της λέει η Βέμπο «μια Μαρίνα Νέζερ δεν θα ξαναγεννηθεί ποτέ…»

Από το 2:57 του αποσπάσματος, εμφανίζεται ένα κρόουλ που αναγράφει μια πολύ δυσάρεστη είδηση, για ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Τιθόρεα! Το συγκλονιστικό είναι πως το συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρει ακριβώς το συμβάν, ενώ πληροφορεί το τηλεοπτικό κοινό για το νοσοκομείο που βρίσκονται οι τραυματίες, ποιοί είναι αυτοί, με όνομα και ηλικία, ενώ στο τέλος γράφει : Νοσοκομείο Λειβαδιάς, Νεκρός Χρήστος Τσαφάρας, 22 ετών, κάτοικος Αθήνας, Σπουδαστής ΤΕΙ.

Δείτε το απόσπασμα

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

13 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό- Πολύ φτωχότερη η τηλεόραση

Όταν η Βίσση πάντρευε τη Ναταλία!

Το παράπονο της Μαρίας Ιωαννίδου από την Ναταλία Γερμανού