«Από τα 11 επεισόδια που έχω κάνει στο Νησί έχω δει τα 4»

«Είναι χυδαίο το να ρωτάς κάτι το οποίο για να μην έχει συμβεί τόσα χρόνια, κάποιο θέμα υπάρχει.»

Καλεσμένος της Τζένης Μπαλατσινού στο «Jenny Jenny» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος πάνω στην κουβέντα για τις τεχνικές της ηθοποιίας αναφέρθηκε στην σειρά «Το Νησί» αποκαλύπτοντας πως δεν του άρεσε ο κομπασμός που υπήρχε για αυτή τη σειρά.
«Το Νησί» ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα που είχε; Υπήρχε μεγάλη κομπορρημοσύνη. Υπήρχε μια αίσθηση των ανθρώπων ότι είμαστε θεοί, γυρίζουμε «Το Νησί». Κάποιοι ηθοποιοί που ήταν πολύ πιο νουνεχείς και στοιβαροί στα πράγματα το μαζεύαν. Καποια στιγμή είχα κατέβει στο γύρισμα και λέω «ρα παιδιά «Το Νησί» γυρίζουμε, δεν γυρίζουμε το Lost, άλλο νησί είναι αυτό, μην τρελαινόμαστε, αυτοί έχουν 100 άτομα συνεργείο και 200 άτομα πίσω στα ρούχα και εμείς είμαστε ένα συνεργείο 30 ανθρώπων. Αυτό τι πρόβλημα δημιουργεί, η υπέρμετρη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε κάνει πιο επιρρεπή στο λάθος. Δεν το έχω πει ποτέ, από τα 11 επεισόδια που έχω κάνει στο Νησί έχω δει τα τέσσερα. Δεν το είδα. Με έπιασε μια άρνηση για το Νήσι. Δεχόμουν με χαρά πως ο κόσμος βλέπει κάτι που του αρέσει. Εμένα δεν μου έχω αρέσει ποτέ σε αυτά που έχω κάνει στην κάμερα γιατί δεν ξέρω τη φόρμα του νατουραλισμού. Υπάρχουν ηθοποιοί που την κάνουν εξαιρετικά τη φόρμα του νατουραλισμού και την κάνουν τόσο καλά που πραγματικά μαγεύεσαι. Εγώ δεν έχω διδαχτεί αυτή τη φόρμα.
Αναφερόμενος σε ερωτήσεις που τον ενοχλούν, ο Αιμίλιος Χειλάκης χαρακτήρισε «χυδαίο» το να ρωτούν κάποιον για προσωπικά θέματα, όπως εκείνο του παιδιού.
«Είναι χυδαίο το να ρωτάς κάτι το οποίο για να μην έχει συμβεί τόσα χρόνια, κάποιο θέμα υπάρχει. Για να μην πω ότι είναι απλά ηλίθιο. Γιατί πια καταντάει να είναι μια χυδαία προσωπική ερώτηση. Δεν την κάνεις.»

https://www.youtube.com/embed/RsQMELiZ6Lk