Απίθανος διάλογος Αρναούτογλου – Ηλιάκη: «Με είχες ερωτευτεί κάποια στιγμή» – «Ήθελες να μου προξενέψεις τον Κανάκη»!

«Επειδή τσακώθηκες εσύ με τον Κανάκη, δεν θα τσακωθώ κι εγώ με τους ανθρώπους που δουλεύω»!

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης και αποκαλύφθηκαν αρκετά πράγματα στον αέρα της εκπομπής. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια υπήρξε ερωτευμένη μαζί του, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως κάποτε της είχε προξενέψει τον Αντώνη Κανάκη.

«Μου αρέσει που είσαι πάντα άνετη, κάτι που στο Πρωινό δεν το βγάζεις καθόλου. Νομίζω ότι περνάς πολύ δύσκολα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απάντησε η Μαρία Ηλιάκη: «Επειδή τσακώθηκες εσύ με τον Κανάκη, δεν θα τσακωθώ εγώ με τους ανθρώπους που δουλεύω».

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Δεν τσακώθηκα καθόλου με τον Κανάκη, δεν μου άρεσαν αυτά που είπε, αλλά δεν τσακώθηκα μαζί του. Δεν μάλωσα με κανέναν Κανάκη, δεν έχω μιλήσει από τότε μαζί του».

Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε πως ο Αρναούτογλου είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής, ο ίδιος είπε πως κάποτε τον είχε ερωτευτεί και η παρουσιάστρια “εξερράγη”: «Δεν σε ερωτεύτηκα ποτέ εγώ Γρηγόρη. Που ήθελες να μου προξενέψει τον Κανάκη; Μου είχες πει “ωραίος ο Κανάκης, θες να τα φτιάξετε;” Και σου λέω “δεν μου αρέσει καθόλου ο Κανάκης”».