Απίστευτο περιστατικό σε παράσταση! «Βγάζει το εσώρουχο της και…»

«Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι...»

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Μόλις χώρισα» μοιράστηκαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους τηλεθεατές του εορταστικού «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μια απίστευτη ιστορία που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης τους. Ένα δρώμενο στο οποίο συμμετέχουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Νάντια Μπουλέ έγινε αφορμή για τον τσακωμό ενός ζευγαριού…

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα που είπες για χωρισμένους, συνέβη πριν από λίγες ημέρες και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Την ώρα της παράστασης στο ξεκίνημα, η Αντιγόνη Ψυχράμη βγάζει το εσώρουχο της, όχι το αληθινό, και το βάζει σε μία θήκη δώρου, για να μου το δώσει γιατί έχει ξεχάσει να μου κάνει δώρο και πρέπει να ζητήσει ένα σακουλάκι από κάποιον από το κοινό. Γίνεται λοιπόν η όλη διαδικασία από τον ταξιθέτη και εκείνος δίνει το σακουλάκι σε ένα παιδί που έχει έρθει με την κοπέλα του να δει την παράσταση. Το παιδί, δίνει την σακούλα, γιατί δεν ήθελε να συμμετέχει στο δρώμενο στο κορίτσι του. Κι όταν ξεκινά η παράσταση, η Αντιγόνη ζητά το σακουλάκι από την κοπέλα, η οποία της το δίνει.

Μετά από λίγα λεπτά ξαφνικά βλέπουμε το αγόρι να φεύγει και μένει η κοπέλα μόνη της. Και μετά από λίγο σηκώνεται και η κοπέλα μόνη της και φεύγει και βγαίνει στην είσοδο του θεάτρου και λέει στον ταξιθέτη : «Με έκαψες, μόνο αυτό έχω να σου πω. Μ’ έκαψες». Μαλώσανε και φύγανε» αφηγήθηκε η Νάντια Μπουλέ.