Απίστευτο! Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν θυμόταν πως έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του!

Έλεγε ψεύτικες ιστορίες για να καλύψει το χρόνο...

Στον καναπέ της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος δυσκολεύτηκε κυρίως με τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια. Όχι γιατί, ήταν αδιάκριτες, αλλά γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί με τίποτα.
Στην πρώτη ερώτηση για τη γνωριμία τους το σκέφτηκε ένα δευτερόλεπτο, αλλά η ιστορία ήρθε εύκολα… «Την γυναίκα μου την γνώρισα εντελώς τυχαία στον Λυκαβηττό σε μια συναυλία. Βρεθήκαμε τελείως τυχαία να καθόμαστε μαζί περιμένοντας να μπούμε στη συναυλία. Εγώ είχα πάει να κάνω ένα ρεπορτάζ για τον Χέμινγουέι που έχει σχέση με την Κούβα. Την ρώτησα κάτι δήθεν για τον Χέμινγούει και πιάσαμε την κουβέντα και έτσι γνωριστήκαμε, μετά κλείσαμε ραντεβού» είπε ο παρουσιαστής του «Άκου τι είπαμ», όμως με την επόμενη ερωτηση τον έλουσε κρύος ιδρώτας.
Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Σοφία Παυλίδου; Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν κατέθεσε τα όπλα, με σύμμαχο τη φαντασία αντί για τη μνήμη ξεκίνησε να φτιάχνει ιστορίες, όταν η Ντορέττα του είπε ότι φαντάζεται πως θα ήταν κάτι πρωτότυπο…

Ιστορία 1: «Ήμασταν σε έναν καταρράκτη και την ώρα που πηδούσαμε, κάναμε μπάντζι τζαμπινγκ και εκείνη την ώρα λέω «θα με παντρευτείς λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος;»

Ιστορία 2: Ήταν αιφνιδιαστικό πάντως… σε ένα Λούνα Παρκ, κατεβαίνοντας με το τρενάκι του τρόμου λέω «θες να με παντρευτείς;»

Κάπου εκεί ο Χρήστος Φερεντίνος παραδέχτηκε:
«Δεν θυμάμαι!!! Νομίζω ότι έγινε απλά.»

«Μήπως περνούσατε έξω από ένα εκκλησάκι και της είπες «να εδώ θέλω να παντρευτούμε;» έριξε ιδέα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Φτιάξ' το μου μού αρέσει αυτό. Είμαστε στο Πήλιο στις Μηλιές. Α να! Το θυμήθηκα. Είμαστε στο Πήλιο, γιατί πηγαίναμε συχνά στο Πήλιο και λέμε άμα είναι να παντρευτούμε θα παντρευτούμε εδώ. Και παντρευτήκαμε τελικά στις Μηλιές σε ένα εκκλησάκι. Κάπως έτσι…» Κάπως έτσι; Ή κάπως αλλιώς; Τελικά δεν μάθαμε…