Απίστευτη ατάκα για τον Σωτήρη Πολύζο: «Αντάλλαξαν και οξέα υαλουρονικά, διότι είναι φουλ …γυαλομαμούνι»!

Αφορμή η ατάκα του για την Μιμή Ντενίση....

Ο Σωτήρης Πολύζος άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα με την απάντηση του σχετικά με τη σχέση του με την Μιμή Ντενίση. Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από την εκπομπή NaMaSte με την Ναταλία Γερμανού να δηλώνει πως η πρόθεση του ήταν αγνή και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να τον αποκαλεί «γυαλομαμούνι»!

«Καταλαβαίνω πως το εννοούσε, επίσης συνειδητοποίησα την αγωνία του όταν είπε «Και δεν το λέω χυδαία αυτό», γιατί μόλις ο εγκέφαλος του άκουσε αυτό που είπε… Είναι μία φράση που ένας ποιητής θα μπορούσε να την γράψει κάπου κλπ, αλλά ίσως δεν είναι δόκιμη ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μία κυρία. Καταλαβαίνω ότι θα είχε αγνή πρόθεση» δήλωσε η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής πήρε το λόγο…
«Απλά ήθελα να παρατηρήσω ότι εκτός από την ανταλλαγή υγρών που έχουν κάνει, είναι προφανές από το πρόσωπο του ότι αντάλλαξαν και οξέα υαλουρονικά, διότι είναι φουλ γυαλομαμούνι, δηλαδή ολόσωστο, χωρίς καθόλου ρυτίδα και αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Γυαλομαμούνι είναι όρος επιστημονικός που τον έχω θεσπίσει εγώ εδώ και χρόνια και περιγράφει την πολύ γυαλιστερή μη ρυτιδιασμένη επιδερμίδα.»