Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό mou για την Eurovision: «Είχε δύο turbo! Έξω όλα»!

«Ήταν χάλι μαύρο! Τι ήταν αυτό, σκηνοθετικό εύρημα»;

Τίποτα δεν τους άρεσε ή μάλλον… ελάχιστα άρεσαν στην ομάδα του Πρωινό mou από τον χθεσινό ελληνικό τελικό της Eurovision. Κανείς από τους συντελεστές δεν παραβρέθηκε στη μουσική βραδιά, ενώ σήμερα τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν

«Χθες ήταν κάτι παλιές της δικής μου της γενιάς. Είναι συνέχεια το ίδιο πράγμα, μια repetition», ξεκίνησε να σχολιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Ήταν πολύ κακοφωτισμένο. Ο φωτισμός ήταν εγκληματικός», τόνισε ο παρουσιαστής.

Η Τζένη Μπαλατσινού στάθηκε περισσότερο στη Δέσποινας Βανδή: «Δεν ήταν η Δέσποινα που ξέρουμε. Το λευκό παρέπεμπε σε γάμο. Ούτε το μπλε ρουά ήταν ωραίο. Και το φόρεμα όταν τραγούδαγε τη χαντάκωνε!», είπε.

Για την εμφάνιση της Δέσποινα όταν τραγουδούσε, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χάλι μαύρο. Τι ήταν αυτό, σκηνοθετικό εύρημα; Επί τρία λεπτά τη βλέπαμε προφίλ στην πλάτη του χορευτή. Ήταν μία πολύ στατική χορογραφία. Ήθελα να δω το πρόσωπο της να την απολαύσω».

Από τα σχόλια που έκαναν αίσθηση ήταν και αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου για το αποκαλυπτικό μπούστο της Σοφίας Βόσσου: «Είχε δύο turbo! Έξω όλα! Είναι απειλητικό, φοβάσαι»…

Πάντως, σε όλους άρεσαν οι νικητές του διαγωνισμού Freaky Fortune και Riskykidd.

//www.youtube.com/embed/yOH5qsSiin4)

//www.youtube.com/embed/cU547_-PU6M)

Δείτε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ!