Η απάντηση του Νίκου Βουρλιώτη για το «κόψιμο» της Πάολας από τα βραβεία MAD

Πάολα

Τι λέει ο Νίκος Βουρλιώτης για το τι συνέβη τη βραδιά των βραβείων MAD;

Τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους, όσο και ο Νίκος Βουρλιώτης, ήταν οι παράπλευρες απώλειες σε αυτό το «σβήσιμο» της Πάολας από τη βραδιά των βραβείων MAD που προβλήθηκαν την Κυριακή στον Alpha, καθώς οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί της.

Από το φιλικό περιβάλλον της Πάολας δηλώνουν: «Δεν ενημερωθήκαμε για τη μη προβολή των εμφανίσεων της Πάολας από τα βραβεία MAD. Όταν ξεκίνησε η βραδιά πήραμε κάποια σημάδια. Δεν αναφέρθηκε στην αρχή της βραδιάς η Πάολα, ούτε στα πρόμο βίντεο.»

Κακός χαμός με την Πάολα και το MAD! Η απάντηση που έδωσε ο Θέμης Γεωργαντάς

Ο Νίκος Βουρλιώτης που παρουσίασε μαζί με την Πάολα το νέο τους τραγούδι, δηλώνει πως παρά τις προσπάθειες του δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιον από το κανάλι για να πάρει απαντήσεις…

«Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον στο MAD. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει μια κουβέντα με το μάνατζερ της Πάολα, ξέρω ότι υπήρξε ένα θέμα μεταξύ της Πάολας και του καναλιού. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω περισσότερα πράγματα. Σήμερα προσπάθησα να έρθω σε επαφή με το κανάλι. Πήρα τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους, δεν βρήκα κανέναν. Δεν το σήκωσε κανείς το τηλέφωνο. Δεν είχα καταλάβει κάτι. Ξέρω κιόλας ότι τα τελευταία χρόνια ήταν σε κάθε event του MAD η Πάολα. Εγώ είχα μόνο αυτή την εμφάνιση με την Πάολα. Παρουσιάζαμε ουσιαστικά σε πρώτη εκτέλεση το νέο μας τραγούδι. Και μάλιστα είχε και εξαιρετική απήχηση το τραγούδι, ήταν από τις πιο όμορφες και δυνατές στιγμές της βραδιάς» δήλωσε ο Νίκος Βουρλιώτης.