Η απάντηση του Κωστόπουλου στο σχόλιο του Λιάγκα για την Μπουλέ

Πέτρος Κωστόπουλος

Τι είπε η Μάρω Κοντού για τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι. Αφού για τις ανάγκες του μιούζικαλ Grease θα υποδυθεί έναν… παρουσιαστή.

«Η έκπληξη νομίζω ότι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος πραγματικά είναι και έκπληξη στην πρόβα, διότι τα λέει περίφημα. Μας το έκρυβες αυτό το ταλέντο» σχολίασε η Μάρω Κοντού, ενώ η πρωταγωνίστρια της παράστασης Νάντια Μπουλέ έσπευσε να τον υπερασπιστεί για τα όσα ενδεχομένως ακούσει: «Αλλά πριν οποιοσδήποτε πει κάτι, πρέπει να πούμε ότι κάνει αυτό ακριβώς που μπορεί να κάνει καταπληκτικά, να παρουσιάσει. Για εμένα είναι εξαιρετικός σε αυτό, και στην σκηνή και εκτός σκηνής βεβαίως. Οπότε κάνει τον εαυτό του λίγο πιο τσιμπημένο, αλλά σε ένα πολύ ωραίο προστατευμένο πλαίσιο και τον καλωσορίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά στη σκηνή και κοντά μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα είναι μαζί.

[dfp_ads id=236982]

Ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως συμβουλεύτηκε τα παιδιά του πριν αποφασίσει: «Όταν μου πρότειναν το ρόλο ρώτησα τις κόρες μου. Λέω θα γίνουμε νούμερο; Μου λένε όχι καν΄το», ενώ όταν ρωτήθηκε για την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ότι «Είναι κατάντια να παίξει με τη Νάντια Μπουλέ» ο παρουσιαστής απάντησε: «Ε, τώρα αυτά είναι χαζομάρες. Δεν θα σχολιάσω γιατί η Νάνται Μπουλέ είναι υπέροχη. Είναι από τις καλύτερες γυναίκες στην Ελλάδα στο μιούζικαλ. Άντε να υπάρχουν μία δύο. Ο Γιώργος λέει και ό,τι νά’ναι, ό,τι του κάτσει».