Απάντηση Λαζόπουλου σε Γεωργιάδη: «Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά»

«Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός;»

Κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και απάντησε στα όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που παρακολούθησε την παράστασή του.

«Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλύψει. Τα σαλιγκάρια ξεχνιούνται πολλές φορές και νομίζουν ότι ο τοίχος που σκαρφαλώνουν τους ανήκει. Δεν είναι αλήθεια, θα το καταλάβουν όταν φύγει ο τοίχος. Τότε θα καταλάβουν τα σαλιγκάρια ποιανού είναι ο τοίχος. Έβρισε μέχρι και το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει.

Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση. Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξία. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Ν.Δ.».