Άντρες Έτοιμοι για Όλα μέχρι τις 11 Μαΐου!

Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου συνεχίζουν να τα δίνουν όλα επί σκηνής!

 Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» συνεχίζουν μέχρι 11 Μαΐου στο Θέατρο Λαμπέτη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία, που σημειώνει ρεκόρ εισιτηρίων για δεύτερη συνεχή χρονιά και μας κάνει να κλαίμε από τα γέλια.

Στην επιτυχημένη κωμωδία των Stephen Sinclair και Anthony McCarten «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» την απόδοση και σκηνοθεσία υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππα, ενώ σπουδαίοι κωμικοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα.

Η ιστορία τους
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας ανέλαβαν την ελληνική απόδοση του θεατρικού “Ladies Night” των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, που γράφτηκε το 1987 στην Νέα Ζηλανδία και απολαύσαμε στον κινηματόγραφο το 1997 με τον τίτλο “Full Monty”

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.
Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00 (λαϊκή)
Σάββατο 18:00 (λαϊκή) & 21:00
Κυριακή 18:00 & 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Πλατεία: 20€, Εξώστης: 18€, Λαϊκή: 17€, Φοιτητικό:15€, Ανέργων: 10€ (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας)