Αντώνης Τσαπατάκης: «Έκανα τη μάνα μου να κλαίει και αυτό δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου»

Αντώνης Τσαπατάκης

Η εξομολόγηση του Παραολυμπιονίκη στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha για μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, κάποια νέα τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει στον τραυματισμό του εκείνος ανέφερε:

[dfp_ads id=236982]

«Όταν είχα πρωτοχτυπήσει υπήρχε η τεχνολογία με τα βλαστοκύτταρα, αλλά επειδή ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο, δεν κάναμε κάτι. Είχαμε την ευκαιρία, είχαμε μιλήσει με γιατρούς, ήμασταν έτοιμοι, είχαμε μαζέψει και τα λεφτά, είχαμε πουλήσει ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, αλλά το σταμάτησα εκεί, γιατί λέει είμαι 18 χρονών, σε 10 χρόνια ή και σε 15 με παίρνει να κάνω κάτι. Τώρα υπάρχει ακόμα αυτή η τεχνολογία. Έχει βελτιωθεί και αναμένουμε για κάποιες τελευταίες ακόμα εξελίξεις που είμαστε ενήμεροι και πιστεύω θα μαζέψω τα λεφτά γιατί δεν είμαι της άποψης να βάζω την οικογένεια μου να πουλάνε σπίτια και όλα τα υπάρχοντα τους για να γίνω καλά. Εγώ το έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Θα τα βρω τα λεφτά, που θα πάει. Θα δουλέψω και θα τα βρω» δήλωσε ο Αντώνης Τσαπατάκης και εξομολογήθηκε πως το μόνο που τον στεναχωρεί είναι που έκανε τη μάνα του να κλαίει…

«Έχω φτάσει τους δικούς μου να με βλέπουν όρθιο κι ας μην είμαι. Το μόνο πράγμα που στεναχωριέμαι στη ζωή, είναι γιατί έκανα τη μάνα μου να κλαίει, έκανα τη γιαγιά μου, το θείο μου,τον πατέρα μου τον αδερφό μου. Έκανα τη μάνα μου να κλαίει και αυτό δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να την κάνω να χαμογελάει κι αν δακρύζει, να δακρύζει μόνο για χαρά».