Αντώνης Ρέμος: Το χρέος, η «αρπαχτή», η Υβόννη, η Ζέτα…

«Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό»! - Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα...

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκε σήμερα από το Πρωινό και τα είχε όλα…

Η παρεξήγηση με τον Λιάγκα για την «αρπαχτή» στην Αμερική

Λιάγκας για Ρέμο: «Είναι αρπαχτή, αλλά το «βαφτίζουμε» συναυλία»

«Είναι άλλο οι συναυλίες και άλλο οι ζωντανές εμφανίσεις. Για να πάει κάποιος τραγουδιστής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, οι παραγωγές είναι πανάκριβες. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού για να πάω να τραγουδήσω. Εκεί πριν από εμένα εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και μετά η Άννα Βίσση. Οι Έλληνες της Αμερικής, όταν περνούν καλά πετούν χρήματα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους τη σπάσει. Εγώ πήγα εκεί για να περάσουν καλά. Η λέξη αρπαχτή σημαίνει ότι πάω κάπου και κοροϊδεύω. Τσαντίστηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τη λέξη «αρπαχτή» γιατί εγώ εκεί πέρα έκανα ότι πρόγραμμα έκανα εδώ πέρα και παραπάνω. Επειδή σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο μου, γι’ αυτό ήρθα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα ερχόμουν. 

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν: «Σε καμία περίπτωση με τη λέξη «αρπαχτή» δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Εμένα, τον φίλο μου τον Ρέμο που τον έχω πολύ ψηλά, ξέρω ότι κάνει μια στροφή και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στην Ελλάδα πηγαίνοντας σε θέατρο, με ενόχλησε αισθητικά. Αποσύρω τη λέξη «αρπαχτή» γιατί δεν εννοούσα αυτό.