Αντώνης Λουδάρος: Όταν έφυγε η Ζήνα από την εκπομπή της Σπυροπούλου

«Γενικά, αυτού του είδους οι εκπομπές είναι καταδικασμένες».

Τον Αντώνη Λουδάρο φιλοξενεί αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ. O ηθοποιός μιλά…

Για τα πράγματα που του έμαθε η προηγούμενη σεζόν:
Η προηγούμενη σεζόν μου έμαθε ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας και να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο γιατί πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα έρχεται η αποτυχία. Εξάσκησα την υπομονή. Αν κάνω έναν απολογισμό θα κρατήσω μόνο θετικά. Το έκανα για την εμπειρία και βεβαίως το έκανα και για τα λεφτά. Δεν θα το έκανα τζάμπα.

Για τη στιγμή που τα βρήκε δύσκολα:
Ζόρικα ήταν όταν αποχώρησε η Ζήνα. Ήμουν που ήμουν ψάρι, αποχωρεί η ΖήναΚουτσελίνη που είχα συμφωνήσει μαζί της και ξαφνικά νιώθω ότι βρίσκομαι μόνος μου σε ένα άγνωστο τοπίο που πρέπει να περπατήσω. Και περπάτησα. Άλλοτε έπεσα, σημασία έχει ότι τερμάτισα. Ακόμα και όταν λιγοψύχησα είπα «όχι Αντώνη, θα το πας μέχρι τέλους».

Για το concept της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»:
Στο χώρο επιβεβαίωσα αυτό που σκεφτόμουν πολύ καιρό βλέποντας τηλεόραση. Ότι αυτά τα concept για μένα τουλάχιστον έχουν τελειώσει. Με αυτή τη θεματολογία. Νιώθω ότι ο σύγχρονος Έλληνας χρειάζεται κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο, κάτι πιο εναλλακτικό.. Γενικά, αυτού του είδους οι εκπομπές είναι καταδικασμένες. Θα μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που το κάνει πάρα πολύ πετυχημένα και μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά εκεί πια θέλεις να δεις την Ελένη προσωπικά. Δεν με νοιάζει ακριβώς το πρόγραμμα. Βασικά με ενδιαφέρει το προϊόν «Ελένη Μενεγάκη».