Αντώνης Κανάκης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κάνουμε τον σκοταδισμό late night show»!

«Τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις, τον πολιτισμό και την παιδεία δεν μπορείς να τον αντιγράψεις και τόσο εύκολα».

Μετά το σχετικό απόσπασμα με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έπαιξε στο Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης …έσφαξε με το βαμβάκι τον παρουσιαστή του «The 2night Show». «Αυτά συζητήθηκαν στην εκπομπή «The 2night Show’ με τον Βασίλη Τερλέγκα. Βέβαια, είχαμε και τον γνωστό σκοταδισμό. Εμείς καταφέραμε στην Ελλάδα του 2016 να κάνουμε τον σκοταδισμό late night show, γιατί τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις, τον πολιτισμό και την παιδεία δεν μπορείς να τον αντιγράψεις και τόσο εύκολα. Και μάλιστα, σε μια περίοδο που οι διακρίσεις, το bullying που γίνεται σε αυτή τη χώρα, ανθρώπων για διάφορους λόγους, βρίσκονται σε τέτοιο βαθμό που υπάρχουν προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Χαρακτηριστικό ήταν και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα: «Ουσιαστικά χαρακτήρισε τον Γρηγόρη απολίτιστο και απαίδευτο. Κολλητοί φίλοι δεν πρέπει να είναι πλέον. Κάτι έχει συμβεί σε προσωπικό επίπεδο».