Αντώνης Κανάκης: Η ανακοίνωση για τη νέα του εκπομπή! Πότε βγαίνει στον αέρα…

Αντώνης Κανάκης

Όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα στον ΑΝΤ1!

Στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε αυτό που περίμενε πάρα πολύς κόσμος. Δηλαδή, την έναρξη της νέας του εκπομπής. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως, αν όλα πάνε καλά, από την επόμενη Δευτέρα θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 ένα νέο “προϊόν”, κάτι καινούργιο, ένα «πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας».

[dfp_ads id=236982]

«Θέλουμε να σας πούμε για το Ράδιο Αρβύλα γιατί και γι’ αυτό πολλά ακούγονται και λέγονται. Το Ράδιο Αρβύλα θα βγαίνει φέτος στον αέρα ως τηλεοπτικό special event για να μιλάμε σωστά ελληνικά. Θα βγαίνει μία φορά το μήνα, το δίμηνο, κάπου εκεί υπολογίζουμε. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Θα είμαστε και πάλι μαζί γιατί ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό.

Ράδιο Αρβύλα: Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στην πρεμιέρα τους!

Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας, ένα νέο πλαίσιο που είχα στο μυαλό μου για ανθρώπινη, γήινη, αληθινή εκπομπή που μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία, δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατιρικό πλαίσιο. Αυτό το πράγμα, αν όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που μας έρχεται», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη νέα εκπομπή…