Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αλήθεια για την κόντρα τους

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές;

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η κόντρα μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία συνεχίζεται με καρφιά και υποννοούμενα μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη, ο παλιός του φίλος Αντώνης τον …έσφαξε με το βαμβάκι.

Αντώνης Κανάκης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κάνουμε τον σκοταδισμό late night show»!

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη: «Ο Γρηγόρης δεν είναι θυμωμένος, είναι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί τον θεωρούσε αδερφό του τον Αντώνη Κανάκη. Το παράπονό του είναι… «ρε φίλε, πάρε ένα τηλέφωνο»…», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Στις φήμες ότι η κόντρα τους έχει να κάνει με κάποια οικονομική διένεξη, η Σάσα σημείωσε: «Η λογική λέει ότι κάτι έχει συμβεί, εγώ έμαθα ότι δεν υπάρχει τίποτα». 

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, τόνισε τα εξής: «Εγώ ξέρω ότι κοινοί γνωστοί έχουν συμβουλέυσει και τους δύο να μιλήσουν στο τηλέφωνο για να το λύσουν. Προς το παρόν δεν έχουνε μιλήσει».