Αντέδρασαν στο «Πρωινό» για την φωτογράφιση της Εύης Αδάμ με τις ανήλικες κόρες της!

Μουτσινάς: «Αν προσθέσεις τις ηλικίες των κοριτσιών, δεν βγάζουν τριάντα».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο «Πρωινό» η φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία κοσμημάτων που έκανε στο περιοδικό You η Εύη Αδάμ μαζί τις δύο κόρες της, ηλικίας 13 και 15 ετών. Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Μουτσινάς στάθηκαν στο γεγονός ότι τα δύο κορίτσια είναι πάρα πολύ μικρά για να κάνουν τέτοιες φωτογραφίσεις.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Η εταιρεία ζήτησε να είναι και τα κορίτσια; Κι εμένα κάπως μου φαίνεται. Τα… πιο εσώρουχα τα φοράει η μαμά, για να είμαστε ειλικρινείς. Μάλλον η γυναίκα θα είπε να είναι λίγο πιο ντυμένα τα κορίτσια. Αλλά η φωτογράφιση σου βγάζει κάτι το αισθησιακό. Υπάρχουν, όμως, γενικά μοντέλα 13 και 15 χρονών, αλλά όμως μου ξενίζει».

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε από την πλευρά του: «Τα κορίτσια, σύνολο, δεν βγάζουν τριάντα, αν προσθέσεις τις ηλικίες τους. Δεν είναι λίγο μικρά; Εγώ δεν βλέπω τα κοσμήματα τόση ώρα. Είναι αποτυχημένη καμπάνια. Και η πόζα της 13χρονης είναι λίγο… Και τι κάνει ο γιος του Μπέκαμ; Βάζει το βρακάκι του και φοράει ρολόι για να τ παρουσιάσει; Σε όλους κάπως φαίνεται και στην Εύη μπορεί να φανεί».