ANNITAgr: Γνωστός τραγουδιστής ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που πρόδωσε

Ποιος αριθμός κρύβεται πίσω από το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη;

Στο «ΑΝΝΙΤΑgr» τo Σάββατο 21 Φεβρουαρίου έρχεται ένας 47χρονος άνδρας που θεωρεί τον εαυτό του χαρισματικό. Ασχολείται με τους λεξάριθμους και αποκαλύπτει ποιος αριθμός κρύβεται πίσω από το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη, της Άνγκελας Μέρκελ και άλλων πολιτικών. Στο πλατό της εκπομπής, επίσης, και μια 46χρονη που από πολύ μικρή ηλικία μιλάει ανάποδα.

Ακόμα, μαζί μας ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου με δείκτη νοημοσύνης 205, αλλά και ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος παγκοσμίως, ο οποίος μιλάει 32 γλώσσες.

Τέλος, άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες θα περπατήσουν με τα χέρια, θα συνθλίψουν πέτρες και θα προβάλλουν τα χαρίσματά τους στο πλατό της εκπομπής.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Ματθαίο Γιαννούλη. Μετά από χρόνια, εξομολογείται και παραδέχεται τα λάθη του, τα πάθη του, ζητά συγνώμη από τις γυναίκες που πρόδωσε και μιλάει ανοιχτά για όλους όσους τον πίκραναν.

Στο πλατό της εκπομπής την ημέρα της αποκριάς, η νησιώτικη μουσική συναντά την δημοτική παράδοση σε ένα ξέφρενο γλέντι. Ο Γιάννης Καψάλης θα μας ταξιδέψει με την μουσική του.