Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα με μπηχτές για τις άδειες και …ταλαιπωρία με την καρέκλα

Αννίτα Πάνια

Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια;

Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «ANNITAgr» στο Epsilon. Ανανεωμένη η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και φροντίζουν για αυτή την εκπομπή.

[dfp_ads id=236982]

«Καλησπέρα σας τηλεθεατόπουλα μου, καλή αρχή, καλό σαββατοκύριακο, καλή σχολική και τηλεοπτική σεζόν να έχουμε, γιατί εμείς πάμε μαζί με τα σχολεία κάθε χρόνο. Γειά σας τεχνικοί, σκηνοθέτες, νταραβεριτζήδες, άνθρωποι δικοί μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Είμαστε ζωντανά, είμαστε ζωντανοί, μάλλον κι εσείς για να είστε κοντά μας, άρα όλα είναι καλά δόξα τω Θεώ.

Αναφερόμενη στην συνέχεια στο τρέιλερ της εκπομπής, η κουβέντα ήρθε στις τηλεοπτικές άδειες και η Αννίτα Πάνια σχολίασε:

Αννίτα Πάνια: Το τρέιλερ …κατά της αρχής του ANNITAgr με το απρόσμενο φινάλε

«Εμείς λοιπόν είμαστε η μη αδειοδοτημένοι, η αλήθεια είναι ότι δεν μας ταιριάζει και πολύ. Δηλαδή αν έπρεπε να είμαστε σε ένα κανάλι, εμάς θα μας ταίριαζε το μη αδειοδοτημένο κανάλι. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά για όλους τους σταθμούς αυτής της χώρας, για όλες αυτές τις επιχειρήσεις οι οποίες ζουν πολλούς ανθρώπους. Γιατί δουλεύουν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά. Πραγματικά, χάνουμε το χιούμορ μας στην ιδέα ότι μπορεί κάποιοι άνθρωποι να αποφασίσουν να κλείσουν τηλεοπτικές επιχειρήσεις, πραγματικά θέλουμε να το δούμε και από την πλευρά της πλάκας αλλά δεν έχει καθόλου, αλλά είμαστε καλά έχουμε και εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές και στο γεγονός ότι υπάρχουν και άνθρωποι που θα σκεφτούν με τη λογική και θα αποφασίσουν για αυτό, για τις τύχες πολλών ανθρώπων και πολλών οικογενειών.»